AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 6 de maig de 2022

06/05/2022

Degut a l'alt increment els últims dies de casos de covid a la població, l'Ajuntament d'Arbeca i el Consultori aconsellen portar la mascareta en els locals tancats.

__________________________________________

L'Ajuntament informa que, seguint el calendari del porta a porta, aquest divendres i dissabte no hi haurà servei de recollida.

________________________________________

L'Ajuntament recorda que l'Àrea d'Emergència és un punt d'ús puntual i excepcional i que és obligatori deixar cada material al seu contenidor corresponent.

________________________________________________________

L’Ajuntament informa al veïnat dels carrers Sant Joan, Plaça Major, Sant Jaume i 11 de Setembre, que a partir del dilluns 9 de maig s’iniciaran les obres previstes en relació al projecte RENOVACIÓ XARXA D’AIGUA I CLAVEGUERAM EN PART DEL NUCLI ANTIC. 

Us aconsellem que facin les previsions oportunes per tal de treure els vehicles dels garatges, abans que els treballs limitin els accessos. S’intentaran causa les molèsties mínimes al veïnat. Disculpeu les molèsties.

________________________________________________________

La Biblioteca Atlàntida informa que avui obrira de 17h a 19h.

________________________________________________________

Actes de la Primavera Cultural per al cap de setmana:

Demà a les 19:30h a l'Abadia, concert de la Coral Garrampem, amb la direcció de Blanca Julià. Entrades a 4€. 

Diumenge a les 11:30h a l'Abadia, conferència sobre les Campanes d'Arbeca a càrrec de Xavier Pallàs. I a les 12:30h visita guiada a la torre del campanar de Sant Jaume. Inscripcions abans de la conferència. Places limitades. 

I diumenge a les 18h, seessió de cinema amb la projecció de "La última película". Entrades general 5€ i reduïda 4€.

Entrades disponibles a arbeca.koobin.cat o avui per la tarda a la Biblioteca, de 17h a 19h.

__________________________________________________________

El Celler Vinya els Vilars us convida aquest dissabte a les 19h a la inauguració de l'exposició "Els sentits", de T'ania Rius. L'exposició estarà a la sala de barriques del celler durant el mes de maig.

 

__________________________________________________________ 

 

El dia 8 de maig torna la 8a Marxa de les Cabanes de Volta dels Omellons. Una marxa popular no competitiva que conta de dos circuits, 14 i 21 km aproximadament.

Una marxa que us portarà per paisatges típicament garriguencs, cabanes de volta, marges de pedra, l’ermita de Sant Bonifaci, i on al arribada us esperarà un esmorzar de brasa per a tots els participants.

Inscripcions obertes a www.marxaomellons.cat.

Us hi esperem.