AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 6 de maig de 2021

06/05/2021

La Biblioteca informa que ja es pot passar a recollir els llibrets de les Mostres Literàries del 2019 i 2020.

_______________________________________

Informem que aquesta nit, a les 21:00 hi ha Ple Municipal. Ho podeu seguir en directe per Ràdio Arbeca, al 107.8 FM o pel canal de Youtube de l'Ajuntament.

______________________________________

Seguim amb la Primavera Cultural. Aquesta setmana:

-Dissabte 8 de maig, a les 19:00H a la Sala l'Abadia, cinema amb la projecció de "Solo las bestia". Entrada general 5€ i reduïda 4€. Venda d'entrades a la Biblioteca Atlàntida, fins divendres o per internet a la pàgina arbeca.koobin.cat . 

-Diumenge 9 de maig, a les 12:00H a la Plaça del Toll, xerrada amb Montse Rubinat sobre "El procés creatiu de l'escriptura". Acte obert amb les mesures corresponents.

- Per acabar el diumenge, a les 19:00H de la tarda, al Centro, concert de Gemma Humet.

Ja pots adquirir les entrades a la Biblioteca Atlàntida o a la pàgina web arbeca.koobin.cat . Ho pots fer a través de la web de l'Ajuntament, entrant a l'apartat de primavera cultural i clickant al link de l'esdeveniment. 

Concert organitzat per la regidoria d'Igualtat.

__________________________________

Des del Consell Comarcal de les Garrigues us animem a participar en les mesures en l'àmbit de la gent gran que s'implantaran a Catalunya mitjançant un formulari, obert a tota la ciutadania, independentment de la vostra edat.

Aquesta acció s'emmarca dins de la fase postcongressual del 8è Congrés Nacional de la Gent Grant de Catalunya. Podreu trobar l'enllaç del formulari a l'Ebando.

treballiaferssocials.gencat.cat

__________________________

Us informem que aquest cap de setmana, al Camp Municipal d’Esports d’Arbeca, es disputaran dos interessants partits de futbol 11 de 3ª Catalana entre els equips:  

CF ARBECA i ANDORRA B (dissabte dia 8 a les 17:00)

 

CF ARBECA - PONTS (diumenge dia 9 a les 17:00)

 

Una vegada més demanem a tots els afeccionats que ens donin suport i s’atansin fins al camp a animar-nos

___________________________

Estan obertes fins al 10 de maig les inscripcions per l'Escola de Música de les Garrigues. Interessats envieu correu electrònic a [email protected] o truqueu al telèfon 973 143 434.,

____________________________

INDUSTRIAL CERAMICA BELIANES (BELIANES) PRECISA OPERARI PER MANTENIMENT.

INTERESSATS ENVIAR CV A : [email protected]