AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 6 de juliol de 2023

06/07/2023

Davant dels actes de vandalisme ocorreguts al Cementiri Municipal, l'Ajuntament d'Arbeca es mostrarà inflexible per a castigar aquests comportaments, demanem la col·laboració ciutadana per a denunciar qualsevol actitud incívica que s'hi observi o es tingui constància.

_________________

Reiterem l'obligació del compliment de les normes i senyals de circulació, especialment l'excés de velocitat i la prohibició de l'aparcament de vehicles a les zones no autoritzades. Per la seguretat i el respecte a tota la població EL NO COMPLIMENT de les normes de circulació i estacionament de vehicles SERÀ SANCIONAT.

_________________

Es recorda als propietaris que tinguin gossos dins del poble, que, evitin que els lladrucs provoquin molèsties als veïns, especialment a la nit i matinada. Gaudiu de les vostres mascotes amb responsabilitat!

A més, també es demana respectar el descans del veïnat amb el pas de motos i cotxes que circulin de nit o matinada, reduint la velocitat i el soroll.

_________________

L'Ajuntament informa que ja es pot passar per les Oficines d'Atenció ciutadana a sol·licitar el Forfait Comarcal de les Piscines. Imprescindible portar l'abonament d'Arbeca. Tan sols ho podran realitzar les persones empadronades al municipi o aquelles que hi tinguin una segona residència.

__________________

La Generalitat de Catalunya informa que ha posat en marxa el Val Escolar, que podreu bescanviar en els establiments comercials adherits a la campanya, a Arbeca, la Botiga de Cal Martí. Per a més informació consulteu la pàgina web municipal.

__________________

L'Ajuntament informa que s'obren les inscripcions per l'esplai del mes d'agost de l'Escola Bressol. Podreu realitzar les inscripcions a les oficines d'atenció ciutadana de 10 a 14h fins al 21 de juliol.

__________________

La Regidoria de Joventut fa saber que aquesta setmana comença La Setmana del Jovent! Activitats per a joves a partir de 12 anys. Demà Sunset Electrònic amb taller de còctels i sortida al Sàlting el dilluns, 10 de juliol.

Per a totes les activitats, cal inscripció prèvia enviant un Whatsapp al telèfon 649 33 00 90. Avui és l'últim dia per apuntar-se al taller de còctels.

_____________

El Manifest del Gran Urgell convoca a tots els afectats pel tancament del Canal d'Urgell i el Segarra-Garrigues a la 2ª assemblea informativa que tindrà lloc avui a les 21 h. al pavelló municipal de Miralcamp. Explicarem les reunions mantingudes amb els Canals i les administracions, i explicarem i valorarem els ajuts proposats fins a dia d'avui. Us hi esperem!!!

_____________

Vinya Vilars us convida avui, a les 19:30 h. a la presentació de l'exposició:

INSPIRÀ

De l'artista arbequina Montse Mir Gaya, amb el nom artístic de "MARRUBI"

Amb l'actuació musical del grup La Catxibanda.

__________________

L'Associació Amics de Vilars informa que aquest proper dissabte, 8 de juliol es farà el 10è Tast Jazz a la Fortalesa dels Vilars, amb l'actuació de STROMBOLI JAZZ BAND i degustació de vins del Celler Vinya Vilars d'Arbeca i Boldú Viticultors de Verdú amb productes ARGAL.

Entrada 15 €, al mateix jaciment.

A partir de les 21 h.

__________________

L'escola municipal de música d'Arbeca encara disposa de places per alumnat d'Iniciació musical per a nens de 3, 4 i 5 anys pel curs 23-24.

- Aprendre a escoltar

- Expressar sentiments

- El ritme i el moviment

- La cançó

- L'audició els instruments...

Un bon treballa amb els més petits és la millor manera de fer que el seu aprenentatge musical futur sigui el més profitós i enriquidor possible. Establir aquesta base els permetrà avançar pels diferents camins de la música amb seguretat i gaudir ben aviat de la mateixa.

Us esperem!!

Per més informació trucar al 973143434 fins al 14 de juliol en horari de 10 a 14 h. o a partir del dia 1 de setembre de 15:30 a 19:30 h.

També podeu contactar a través del següent correu electrònic: [email protected]

* Les matrícules es faran per rigorós ordre d'inscripció