AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 6 d'abril de 2022

06/04/2022

L'Ajuntament informa que seguint el calendari de recollida del porta a porta, aquesta nit no hi haurà servei.

 A partir de les 14h es passarà a recollir els cubells pendents de la nit anterior. 

_____________________________________

Actes de la Primavera Cultural per aquesta setmana.

Avui a les 20h a la Sala Màrius Torres, Conferència sobre "Com crear una comunitat energètica a Arbeca", amb Eduard Oró i Victor Costa.

El dissabte a les 17:30h al mirador de l'U d'octubre, Masterclass de Zumba a càrrec de Marina Fuchó i Jèssica Argelich. El preu d'inscripció és de 7€ i us podeu inscriure a la Biblioteca el divendres de 17h a 20h.

El mateix dissabte a 2/4 de 8 del vespre a l'Abadia, estrena de la nova obra de teatre de la Companyia Rellotge de Sorra Garriguenc "No fa més de 9.000 anys". Entrada general 6€ i reduïda 5€.

I el diumenge a les 18:30h a l'Abadia, sessió de cinema amb la pel·lícula "L'home del soterrani". Entrada general 5€ i reduïda 4€.

Teniu les entrades disponibles al web arbeca.koobin.cat o divendres de 12h a 13h a les Oficines de l'Ajuntament o divendres per la tarda a la Biblioteca.

___________________________________________________

El dissabte 9 d'abril i per raó del teatre a l'Abadia, la Missa serà a les 19h de la tarda.
___________________________________________________

L'Associació de Dones l'Olivera et convida aquest divendres a les 21h a la Sala Màrius Torres a la xerrada/ taller sobre "Empoderament sense barreres", a càrrec d' Empar Rovira i Chus Borrell.

___________________________________________________

La Junta del Casal de la Gent Gran fa saber a tots els socis que durant aquest any compleixin 80 anys i també els que celebrin les noces d'or, si estàn interressats en participar de la festa d'homenatge el 24 de juny al Casal, ho comuniquin durant aquest mes d'abril, per tal de preparar les gestions de l'esdeveniment. Per més informació podeu contactar amb qualsevol membre de la Junta o trucar a la Rosa al 973 16 03 35.
______________________________________

Repunt's 54 informa que aquest divendres pel matí estarà tancat, disculpeu les molèsties.

______________________________________

La Botiga de Cal Martí us fa saber que durant el mes d'abril i amb motiu de la Diada de Sant Jordi, al notre establiment hi trobareu tota classe de llibres, contes i narracions per a adults, joves i petits. Recordeu, els llibres i la lectura, t'esperen a Cal Martí.

_____________________________________

CaixaBank comunica que l'oficina romandrà tancada els dies: 11, 13 i 14 d'abril. El dia 12 l'oficina restarà oberta. L'Oficina disponible més propera és a Les Borges Blanques.