AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 5 de novembre de 2021

05/11/2021

L'Ajuntament demana precaució a la població degut a l'augment de casos COVID.

_______________________

L'equip del consultori mèdic d'Arbeca informa a tota la població de 70 a 79 anys que es vulgui vacunar de la Grip o de la tercera dosi de COVID, que pot trucar al consultori per programar visita.

__________________________

Aquest proper dissabte a les 19h a l'Abadia, concert de música folk de la mà d'Amulet. Entrades disponibles al web entrapolis.com (link disponible a l'ebando), a la Biblioteca Atlàntida aquesta tarda o el mateix dia del concert a taquilla. Carnet Jove, entrada gratuïta.

imagen

______________________________

El diumenge, a les 12:30h a la Sala República, presentació del llibre "Som dones, som lingüistes, som moltes i diem prou". En acabar l'acte, vermut amb la col·laboració de l'Associació de Dones. També hi haurà una exposició anomenada "Ahir i avui, la violència, mirem-la de cara".imagen

_____________________________

El mateix diumenge a les 18h a la Sala Abadia, Concert de música de cambra amb el grup ATRIUM ENSEMBLE, format per músics de l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida (OJC)

ENTRADA 1€ disponibles a arbeca.koobin.cat, a la Biblioteca Atlàntida o a taquilla.

imagen

____________________________________

Us informem que aquest diumenge dia 7 de novembre, a les 16:00 de la tarda, i al Camp Municipal d’Esports d’Arbeca, es disputarà un interessant partit de futbol 11 de 3ª Catalana entre els equips: CF ARBECA i CF ALCOLETGE.

Una vegada més demanem a tots els afeccionats que ens donin suport i s’atansin fins al camp a animar-nos.

___________________________________

Es fa saber que la bàscula de la Cooperativa ja torna a estar operativa.