AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 5 de març de 2024

05/03/2024

Programació sala l'Abadia 

El diumenge, 10 de març a les 18 h. sessió de cinema amb la pel·lícula "Houria".

Entrades anticipades a 5 € la general i 4 € la reduïda i a taquilla 6 € la general i 5 € la reduïda.

 

Podreu adquirir les entrades anticipades a través de la web https://arbeca.koobin.cat/, dijous de 12 h. a 13 h. a les Oficines d'Atenció Ciutadana o bé presencialment a taquilla el dia de l'esdeveniment.

__________________________________

L'Ajuntament informa a totes les persones afectades per la concentració parcel·lària, que hagin rebut la carta del Departament per recollir les escriptures pertinents, que poden trucar al telèfon 973160008 de l'Ajuntament per demanar hora per poder-la recollir.

__________________________________ 

Actes Primavera Cultural 2024
8è Memorial Mossèn Anton Bru

Dijous, 7 de març, a les 19:30 h. a la sala l'Abadia, conferència "Camins de pedra, un projecte que va més enllà de l'esport", per Òscar Balsells Sales.
Organitza: Club Ciclista Arbeca.


__________________________________


La biblioteca l'Atlàntida informa que estan obertes les inscripcions per l'activitat "El tren de les històries!" Una activitat de mediació lectora per a infants de 6 a 12 anys. Us podeu inscriure a la biblioteca o al correu [email protected]. Les places són limitades.


___________________________________________

La Junta del Casal de la Gent Gran, fa saber a tots els socis, que el proper diumenge dia 10 de març es celebrarà la Assemblea General Ordinària a les 18:30 h. com a primera convocatòria i a les 19 h. com a segona.
Us demanem la màxima assistència i puntualitat.
___________________________________________


El Consell Comarcal de les Garrigues juntament amb l’Ajuntament informa del servei GARRIGUES CONCILIA (GAC) SETMANA SANTA, espai de lleure gratuït, als matins, per a infants de 3 a 12 anys.

Podeu fer les inscripcions al formulari específic a la pagina web  https://sites.google.com/view/garrigues-concilia  fins al 15 de març del 2024.

Per més informació podeu trucar al Consell, a l’Ajuntament o al número 644 40 33 16. 

Aquest servei està emmarcat dins el Programa Temps per cures del Programa Corresponsables, finançat pel Ministeri d’Igualtat.


___________________________________________

Preinscripcions del curs 2024-25 d'educació infantil
Període: del 6 al 20 de març
Educació infantil. De 3 a 6 anys
Educació primària. De 6 a 12 anys (només alumnes nous a l'escola)
 
Enllaç a la pàgina preinscripció:
 
___________________________________________


Cada dia, a Supermercat Plusfresc d’Arbeca, amb una compra mínima de 20€ et regalen un producte. Aquesta setmana, t’emportes de regal un pot de tomata fregida Solís. Amb la teva compra mínima de 20€, rebràs un pot de tomata fregida Solís. I aprofita les ofertes 3x2, agafa’n 3 i paga’n només 2. T’esperem a Plusfresc d’Arbeca.
___________________________________________

L'Ajuntament informa que, com a conseqüència de la instal·lació dels serveis 4G i 5G al nostre municipi pot haver hi problemes d'interferències a la recepció de la senyal de televisió. Si teniu problemes per a poder veure la tv o alguns canals, l'empresa responsable del desplegament ha habilitat un centre d'atenció mitjançant el telèfon gratuït 900 833 999 per a resoldre-ho de manera gratuïta.