AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 5 de juny de 2024

05/06/2024

La biblioteca l’Atlàntida informa que demà dijous, 6 de juny obrirà de 9 h. a 10 h. a la biblioteca i de 17 h. a 19 h. a les piscines. Divendres, 7 de juny romandrà tancada.

Disculpeu les molèsties.

_______________________________

L'Ajuntament informa que és obligatori adquirir l’abonament per accedir a les piscines municipals i és imprescindible portar una fotografia mida carnet al moment d'adquirir-lo.

Podeu comprar les entrades diàries i els abonaments de la temporada 2024 a les piscines.

L'horari de bany és de 11:30 h. a 20 h.


  


______________________________

issabte, 8 de juny a l'interior de la torre del Porgador del Castell d'Arbeca, obra de teatre "Informe per a una acadèmia" + Tast.

Hi haurà 2 sessions, a les 19:45 h. i a les 22:30 h.

Cal ser hi present 10 minuts abans de començar l'obra.

Aforament limitat a 20 espectadors per sessió
VENDA D'ENTRADES:
-Online a arbeca.koobin.cat

'Informe per a una acadèmia', una obra escrita per Franz Kafka durant la Primera Guerra Mundial.
Fernando Pomares ens explica la història d'un simi que, en tan sols cinc anys, ha evolucionat fins a convertir-se en humà i és convocat per l'Acadèmia de Ciències per explicar el procés de conversió i adaptació.

A l'acabar la representació hi haurà un tast de productes locals.


 

Diumenge, 9 de juny a les 19 h. a la sala l'Abadia, sessió de cinema amb la pel·lícula "Maria Montessori" de Léa  Todorov.

Entrades disponibles a arbeca.koobin.cat

SINOPSI: París, any 1900. Lili d'Alency és una popular cortesana que amaga un secret. La seva filla Tina va néixer amb una discapacitat i la manté allunyada per a protegir la seva carrera i la seva reputació. Però el dia que es veu obligada a haver de cuidar d'ella, Lili decideix marxar-se a Roma per a començar una nova vida. Allí coneix a María Montessori, una doctora que està desenvolupant un revolucionari mètode educatiu per a treballar amb els anomenats 'nens deficients' i que anys després es convertirà en una de les pedagogies millor valorades a tot el món: el 'Mètode Montessori'.

________________________________