AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 5 de gener de 2022

05/01/2022

  • Atès l’elevat nombre de casos de contagi de COVID-19  al nostre municipi, l'Ajuntament d’Arbeca i el Consultori Mèdic Local demanem, en benefici de tota la població, que s’extremin les mesures de prevenció per evitar nous contagis.

 

  • L'Ajuntament d'Arbeca demana a la població, que per qualsevol tràmit a realitzar, primerament, es faci la consulta trucant al telèfon de l'Oficina d'Atenció Ciutadana, 973 160 008. En cas que sigui necessària la presencialitat se us donarà cita. Disculpeu les molèsties.  

 

  • La Biblioteca informa que avui romandrà tancada. Disculpeu les molèsties.

 

  • L'Ajuntament informa que Ses Majestats els Reis d'Orient arribaran a la vila d'Arbeca a partir de les 18:30h. 

    - El recurregut de la cavalcada serà el tradicional: Avinguda de les Borges, C/ Lleida, C/ Alcalde Mullerat, Avinguda Portals, C/ Molí Vell i arribada a l'Ajuntament. 

    Els Reis Mags faran el discurs des del balcó de l'Ajuntament. Per qui no pugui sortir de casa, ho podrà seguir de totes maneres a través de l'Instagram.

    *Recomanem en tot moment, l'ús de la mascareta i distància per evitar aglomeracions. Gaudim entre tots, d'una nit màgica!

 

  • La Junta Local de l'Associació contra el càncer us informa que el seu número de la Loteria de Nadal va resultar premiat, el dia i lloc de cobrament de les butlletes  es comunicarà a partir del 17 de gener. Moltes gràcies per la vostra col.laboració.

 

  • L'Associació d'Amics de Vilars, comunica a tots els socis que degut a la situació de la pandèmia, queda ajornada l'assemblea i la torronada previstes pel proper dissabte dia 8. Ja s'avisarà quan es pugui realitzar.

 

  • Us informem que aquest diumenge dia 9 de gener a les 15:30 de la tarda, i al Camp Municipal d’Esports d’Arbeca, es disputarà un interessant partit de futbol de 3ª Catalana entre els equips:  CF ARBECA i CF ALBAGES. Una vegada més demanem a tots els afeccionats que ens donin suport i s’atansin fins al camp a animar-nos

 

  • La Comissió de Festes informa que per motius sanitaris i degut al confinament de molts nens i nenes, es modifiquen les bases del concurs de pessebres i s'allarga el termini d'inscripció fins al 7 de gener.

 

  • La Cooperativa d'Arbeca informa que el divendres dia 7 de gener serà l'útim dia per entrar olives en horari habitual de 8 a 10 h i de 16 a 18h.

 

  • El Celler dels Portals comunica que diumenge estarà obert, però no hi haurà pollastres a l'ast. Disculpeu les molèsties.

 

  • L'Institut Català de Salut comunica que tots els usuaris vacunats amb AstraZeneca i Janssen, i tots els majors de 40 anys, ja es poden vacunar de la 3a. dosi de la COVID.

     

    També es recorda que segueixen posant primeres dosis.