AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 5 de febrer de 2024

05/02/2024

Programació de l'Abadia

El diumenge, 11 de febrer a les 18 h. sessió de cinema amb la pel·lícula "La trena".

Entrades a 5 € la general i 4 € la reduïda.

Entrades a taquilla a 6 € la general i 5 € la reduïda.

 

Fitxa tècnica:

La Tresse (França, Itàlia i Bèlgica, 2023).
Durada: 119 minuts.
Digital. Versió doblada al català i VOSE.
Direcció: Laetitia Colombani.
Intèrprets: Kim Raver, Fotinì Peluso, Mia Maelzer,..

 

Sinopsi:

El film explica la història de tres dones que lluiten per la seva llibertat en situacions diferents a parts diferents del món. Una mare índia somia en poder donar una educació digna a la seva filla; per la seva part, la Giulia, a Itàlia, s’enfronta a la desaparició del negoci familiar, mentre que una advocada canadenca se n’assabenta que està greument malalta després d’un important ascens professional.

 

Podreu adquirir les entrades anticipades a través de la web https://arbeca.koobin.cat/, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana el dijous de 12 a 13 h. o bé presencialment a taquilla, el dia de l'esdeveniment.

___________________________________________

 

L'Ajuntament recorda que el dimecres, 7 de febrer, es realitzarà la recollida de restes vegetals i d'esporga. Cal sol·licitar-ho a l'Ajuntament fins dimarts a les 13h. Recordem que s'han de treure màxim 4 sacs el dimarts al vespre-nit.

___________________________________________

Dimecres, 7 de febrer, l'Ajuntament convoca a tothom a la concentració que es realitzarà a les 18:30 h. a la Plaça Unió Republicana. Es recitarà el poema "Si he de morir" de l'escriptor palestí Refaat Alareer, es realitzarà la lectura del Manifest i un minut de silenci per les víctimes.

 

___________________________________________

Els Agents Rurals comuniquen que:

Envers a les cremes de restes vegetals agrícoles a menys de 500 metres de zona forestal: Cal disposar de la Comunicació en el termini fins al 14/3/24 i donar compliment al seu condicionat. ESPECIALMENT AL NO ABANDONAMENT DE LA CREMA I DEIXAR-LA BEN APAGADA UN COP FINALITZA L'ACTIVITAT.
___________________________________________

Unió de Pagesos convoca a la pagesia a les xerrades sobre Mobilitzacions i Ajuts a la Sequera 2023:

Dimecres, 7 de febrer de 2024 a les 19:30 a l’oficina d’UP de Cervera (Av Milenari de Catalunya, 41).

___________________________________________

Cada dia, a Supermercat Plusfresc d’Arbeca, amb una compra mínima de 20€ et regalen un producte. Aquesta setmana, t’emportes de regal un sobre de formatge Emmental President llescat de 100 grams. Amb la teva compra mínima de 20€, rebràs un sobre de formatge Emmental President. Només a Plusfresc d’Arbeca.


___________________________________________

L'Ajuntament informa que, com a conseqüència de la instal·lació dels serveis 4G i 5G al nostre municipi pot haver hi problemes d'interferències a la recepció de la senyal de televisió. Si teniu problemes per a poder veure la tv o alguns canals, l'empresa responsable del desplegament ha habilitat un centre d'atenció mitjançant el telèfon gratuït 900 833 999 per a resoldre-ho de manera gratuïta.