AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 5 de febrer de 2021

05/02/2021

Durant les darreres setmanes s'han incrementat els casos afectats per la COVID-19 a la comarca de Les Garrigues, sobretot al nostre municipi. 

Per les recomanacions dels serveis sanitaris del Govern de la Generalitat de Catalunya, s'ha acordat el tancament de les instal·lacions esportives exteriors i de qualsevol activitat esportiva organitzada en espais exteriors.
A més, el govern municipal manté altres mesures a nivell local. Trobareu la informació i les restriccions a la web de l'Ajuntament d'Arbeca i a les xarxes socials.

Per tot això, recordeu: gel hidroalcohòlic, mascareta, distància i sobretot, evitar les reunions socials de més de 6 persones, exceptuant el grup de convivents.


Ja està en marxa la 39a edició de la Mostra de Creacions Literàries d'Arbeca Sant Jordi 2021. Pots presentar la teva obra fins el proper 16 d'abril. Les bases les trobareu a l'Ebando, Xarxes Socials i a la pàgina web de l'Ajuntament:

BASES DE LA MOSTRA 

Si teniu qualsevol dubte, podeu venir a la Biblioteca Atlàntida.

 


L’ajuntament d’Arbeca i el Consell Comarcal de Les Garrigues organitzen un curset de català per a persones migrades. Aquest curset es gratuït i cal fer una preinscripció al correu de l’ajuntament [email protected] o al telèfon

973 160 008. 

 

L'Associació de Dones informa que a partir d'avui i durant tot el mes de febrer, les botigues Maite Moda i Complements i Repunt's 54, s'han ofert a pagar les butlletes de la loteria premiada. Per cada butlletes retornaran 3,50€. Agraïm a les botigues aquest gest i donem les gràcies a tots els qui heu participat.

 

La Cooperativa Arbequina informa als socis que han tingut danys a les oliveres a causa del temporal Filomena de que es pot fer una declaració per un possible ajut. Es pot passar per l'oficina del Carrer Lleida a preguntar-ho.