AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 5 de desembre de 2022

05/12/2022

LES AUTORITATS SANITÀRIES, ENS ADVERTEIXEN QUE ES PREVEU UN BROT DE GRIP I COVID PELS VOLS DE NADAL, ÉS PER AIXÒ QUE RECOMANEN, LA VACUNA ALS MAJORS DE 60 ANYS I ALS MENORS AMB PATOLOGIES DE RISC, CONTACTEU AMB EL CONSULTORI PER DEMANAR HORA.

_________________________________________

Demà dimarts a les 16h de la tarda, ens trobarem a la Plaça de la Unió Republicana per anar a buscar el tió. Kabriolarts ens ajudaran a la seva recerca. 

Recordem que les inscripcions es fan avui a la Sala República de 19h a 20h de la tarda, Cal portar el material. La inscripció són 5€, destinats a la Marató. 

_________________________________________________________________________

El proper dissabte a les 12:00h, el Club Futbol Sala d'Arbeca organitza un partit solidari per la Marató a la Pista Municipal Poliesportiva. Les inscripcions són de 3€ i s'han de fer al formulari: forms.gle

______________________________________________________

El diumenge a les 9h Caminada "Ruta de la pedra seca". Sortida des del Centro. Inscripcions i recollida de dorsal a l'Ajuntament, donatiu de 3€. Al finalitzar, a la Sala del Centro, xocolatada. 

__________________________________________________

En el marc de La Marató també hi podeu col•laborar comprant les banderoles (10€) a la Farmàcia Navés Baget , a la Botiga de Cal Martí o a les oficines de l'Ajuntament.

Properament s'informarà de les activitats organitzades.

____________________________________________________

L'Associació de Dones l'Olivera convida a tothom al Taller de cuina Nadalenca "Aperitius freds per Nadal", a càrrec de la Cuina de l'Araceli. Es farà el proper dilluns dia 12 de desembre a les 20h del vespre a la Sala República. Us hi esperem!

________________________________________________________________________


L'associació de joves es suma a la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja. Les joguines han de ser NOVES, NO BÈL·LIQUES I NO SEXISTES. El punt de recollida serà a la sala república els dies 16 i 17 de desembre de les 17:00h a les 20:30h. ESPEREM LA VOSTRA COL·LABORACIÓ