AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 5 d'abril de 2022

05/04/2022

L'Ajuntament informa que aquesta nit es recull la fracció orgànica i la fracció de paper i cartró.

També es recolliran, bolquers, compreses i excrements d'animals dins d'una bossa o cubell convenientment senyalitzats.

Cal treure els cubells al davant de la porta de casa a partir de les 20:00 fins a les 22:00 hores i l’endemà, entrar-los a casa abans de les 10 del matí.

Gràcies per la vostra col·laboració!_____________________________________

Actes de la Primavera Cultural per aquesta setmana.

Aquest dimecres a les 20h a la Sala Màrius Torres, Conferència sobre "Com crear una comunitat energètica a Arbeca", amb Eduard Oró i Victor Costa.

El dissabte a 2/4 de 8 del vespre a l'Abadia, estrena de la nova obra de teatre de la Companyia Rellotge de Sorra Garriguenc "No fa més de 9.000 anys". Entrada general 6€ i reduïda 5€.

I el diumenge a les 18:30h a l'Abadia, sessió de cinema amb la pel·lícula "El hombre del sótano". Entrada general 5€ i reduïda 4€.

Teniu les entrades disponibles al web arbeca.koobin.cat o divendres de 12h a 13h a les Oficines de l'Ajuntament o divendres per la tarda a la Biblioteca.

___________________________________________________

El dissabte 9 d'abril i per raó del teatre a l'Abadia, la Missa serà a les 19h de la tarda.
___________________________________________________

L'Associació de Dones l'Olivera et convida aquest divendres a les 21h a la Sala Màrius Torres a la xerrada/ taller sobre "Empoderament sense barreres", a càrrec d' Empar Rovira i Chus Borrell.

___________________________________________________

La Parròquia fa saber que el dimecres 4 de maig a les 9 del matí, s'organitza una sortida a Montserrat. Per apuntar-vos, truqueu al 636 089 275. Teniu temps fins al divendres 15 d'abril. El dinar i l'autocar tenen un cost de 37 euros. 

___________________________________________________

La Junta del Casal de la Gent Gran fa saber a tots els socis que durant aquest any compleixin 80 anys i també els que celebrin les noces d'or, si estàn interressats en participar de la festa d'homenatge el 24 de juny al Casal, ho comuniquin durant aquest mes d'abril, per tal de preparar les gestions de l'esdeveniment. Per més informació podeu contactar amb qualsevol membre de la Junta o trucar a la Rosa al 973 16 03 35.
______________________________________

La cooperativa arbequina informa que ja s'apliquen els 0,20€ de descompte a la benzinera, però no surt al tiquet. Estem treballant per sol.lucionar-ho.

Disculpeu les molèsties.

_____________________________________

La Cansaladeria Ca la Maria us fa saber que estarà tancada des d'avui fins a nou avís. Disculpeu les molèsties. 

______________________________________

CaixaBank comunica que l'oficina romandrà tancada els dies: 11, 13 i 14 d'abril. El dia 12 l'oficina restarà oberta. L'Oficina disponible més propera és a Les Borges Blanques.