AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 4 d'octubre de 2022

04/10/2022

Demà a les 11h torna Ràdio Albirka, el programa de notícies de l'alumnat de l'Escola. El podeu escoltar en directe a través de Ràdio Arbeca.

_______________________________________________________

L'Associació de joves d'Arbeca recorda que aquest divendres i dissabte es vendran tickets pel sopar de l'Oktoberfest. Es vendran de les 17:30h a les 20:30h a la Sala República.


__________________________________________

L'Associació de Dones l'Olivera informa que el proper divendres 7 d'octubre a les 17h s'inicia el taller la marxa nòrdica. Es sortirà des de davant les piscines municipals.

___________________________________________

Aquest divendres a 2/4 de 9 del vespre a la sala de l'Abadia, hi haurà una xerrada sobre l'aprovació del projecte de tractament de residus a Tracjusa. Una amenaça per la nostra salut. Organitza la Plataforma aturem la incineradora a Juneda.

_______________________________________________

ℹ️ Aquest cap de setmana es celebren les Jornades Europees de Patrimoni i Arbeca també s'hi suma amb visites a la Fortalesa de Vilars i Ruta del Castell i vila closa.
‼️ Si fas una visita guiada, aconsegueixes una visita guiada gratuïta per l'altra.
Per a més informació a [email protected] o als telèfons 973 160 008 o al 973 160 182
___________________________________________________________
 

La quinta del '47 informa que es reunirà demà a Cal Tit a les 21h.

___________________________________________

S'informa que Agrícola i Serveis Germans Sans recull canyots. Qui estigui interessat pot trucar a l'Antonio al telèfon 609 35 15 42 o al Xavier al 609 35 15 40.

___________________________________________

La Federació d'Associacions de dones de les Garrigues amb el suport de l'Institut Català de les Dones organitza un taller de mindfullnes i gestió de les emocions i l'estrès, en format online. És gratuït per les sòcies de l'Associació de dones i per les no sòcies són 15€ de matrícula.

__________________________________________________

L’Aula Universitària les Garrigues  comunica que aquest dijous dia 6 d’octubre  farà l’acte inaugural del curs 2022-2023, al pavelló de l’oli de les Borges Blanques, amb la conferencia de ex conseller  de la Generalitat Josep Rull.