AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 4 de novembre de 2022

04/11/2022

La biblioteca l'Atlàntida informa que del dia 7 al 11 de novembre romandrà tancada per vacances. Disculpeu les molèsties.

_______________________________________________________

Demà a les 22h a l'Abadia, segueix la Mostra de Teatre Còmic Amateur de les Garrigues amb l'obra "Taxi". Entrada anticipada 2€ i a guixeta 4€.

 

____________________________________________________

El diumenge a les 12:30h a la Sala República, vermut literari. Quim Forn i Magda Gregori ens presenten "Aquell octubre". Al finalitzar hi haurà una petita degustació de vermut.

 

____________________________________________________

El diumenge a les 18h, sessió de cinema amb la pel·lícula "Maria Chapdelaine". Entrada general 5€ i reduïda 4€. Entrades disponibles al web arbeca.koobin.cat

 

___________________________________________________

Us informem que aquest diumenge a les 18:45 h de la tarda, al Camp Municipal d’Esports de Juneda, es disputarà un interessant partit de futbol de 3ª Catalana entre els equips:   ARBECA i CF SOSES , aficionats us hi esperem!

______________________________________________________

L'Associació de dones l'Olivera fa una crida a tothom qui vulgui participar en l'elaboració d'ornaments de Nadal per tal de vendre'ls per la Fira en benefici de la Marató d'enguany. Podeu lliurar-los a l'Estanc o a qualsevol membre de la junta. 

També comunicar que l'activitat de gimnàstica de manteniment i hipopressius començarà dilluns a les 18:30h.

_______________________________________________________

L'Associació Amics de Vilars comunica a totes les persones apuntades per l'excursió de demà dissabte a Sant Pere de Casserres, Roda de Ter i Vic, que l'autocar sortirà a les 7h del matí de la Plaça Lluís Companys. Es recomana portar mascareta durant el trajecte de l'autocar.

_______________________________________________________

El 4 de novembre a la Sala dels Grums de les Borges Blanques es realitzarà unes jornades sobre l'educació de la dona als anys 50 i 60.

Inscripcions i més informació al telèfon 616 11 81 89.