AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 4 de març de 2024

04/03/2024

Programació sala l'Abadia 
 

El diumenge, 10 de març a les 18 h. sessió de cinema amb la pel·lícula "Houria".

Entrades anticipades a 5 € la general i 4 € la reduïda i a taquilla 6 € la general i 5 € la reduïda.

 

Podreu adquirir les entrades anticipades a través de la web https://arbeca.koobin.cat/, dijous de 12 h. a 13 h. a les Oficines d'Atenció Ciutadana o bé presencialment a taquilla el dia de l'esdeveniment.

__________________________________

 

La biblioteca l'Atlàntida informa que estan obertes les inscripcions per l'activitat "El tren de les històries!" Una activitat de mediació lectora per a infants de 6 a 12 anys. Us podeu inscriure a la biblioteca o al correu [email protected]. Les places són limitades.

__________________________________

 

L'Associació de Dones l'Olivera comunica que en motiu del Dia de la Dona Treballadora, que es celebrarà el proper divendres, 8 de març, es farà un acte i sopar/ball a la sala del Centre.

El preu per les sòcies és de 18 € i el de les no sòcies 21 €
Per apuntar-se, avui, de 18 a 20 h. al local de la gent gran.
No us ho perdeu!
___________________________________________

La Junta del Casal de la Gent Gran, fa saber a tots els socis, que el proper diumenge dia 10 de març es celebrarà la Assemblea General Ordinària a les 18:30 h. com a primera convocatòria i a les 19 h. com a segona.
Us demanem la màxima assistència i puntualitat.
___________________________________________


El Consell comarcal de les Garrigues juntament amb l’Ajuntament informa del servei GARRIGUES CONCILIA (GAC) SETMANA SANTA, espai de lleure gratuït, als matins, per a infants de 3 a 12 anys.

Podeu fer les inscripcions al formulari específic a la pagina web  https://sites.google.com/view/garrigues-concilia     fins al 15 de març del 2024.

Per més informació podeu trucar al Consell, a l’Ajuntament o al número 644 40 33 16. 

Aquest servei està emmarcat dins el Programa Temps per cures del Programa Corresponsables, finançat pel Ministeri d’Igualtat.


___________________________________________

Preinscripcions del curs 2024-25 d'educació infantil
Període: del 6 al 20 de març
Educació infantil. De 3 a 6 anys
Educació primària. De 6 a 12 anys (només alumnes nous a l'escola)
 
Enllaç a la pàgina preinscripció:
 
___________________________________________


Cada dia, a Supermercat Plusfresc d’Arbeca, amb una compra mínima de 20€ et regalen un producte. Aquesta setmana, t’emportes de regal un pot de tomata fregida Solís. Amb la teva compra mínima de 20€, rebràs un pot de tomata fregida Solís. I aprofita les ofertes 3x2, agafa’n 3 i paga’n només 2. T’esperem a Plusfresc d’Arbeca.
___________________________________________

L'Ajuntament informa que, com a conseqüència de la instal·lació dels serveis 4G i 5G al nostre municipi pot haver hi problemes d'interferències a la recepció de la senyal de televisió. Si teniu problemes per a poder veure la tv o alguns canals, l'empresa responsable del desplegament ha habilitat un centre d'atenció mitjançant el telèfon gratuït 900 833 999 per a resoldre-ho de manera gratuïta.