AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 4 de maig de 2022

04/05/2022

"La familia Serra Subirats us vol agrair el suport que aquests dies ens heu mostrat. Van ser tantes les mostres de suport que ens van arribar, que molts de vosaltres no ens vau poder abraçar. Feu-ho quan ens trobem pel carrer. Us ho agraïm i agrairem de tot cor. Gràcies, gent d'Arbeca". 

______________________________________

L'Ajuntament informa que, seguint el calendari del porta a porta, aquesta nit no hi haurà servei de recollida.

________________________________________

L'Ajuntament recorda que l'Àrea d'Emergència és un punt d'ús puntual i excepcional i que és obligatori deixar cada material al seu contenidor corresponent.

_________________________________________

L'Ajuntament informa que en horari de 10 a 14 hores, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana es lliurarà l'adhesiu per a marcar els cubells de residus de material tèxtil sanitari i excrements d'animals a tots els domicilis que es van quedar sense.

Recordem que aquests tipus de residus es recolliran cada dia de servei dins d'una bossa en un cubell a part marcat amb un adhesiu identificatiu i els dilluns dins del cubell de la resta.

________________________________________________________

El vigilant municipal recorda a tots els veïns i veïnes que es faci ús dels passos de peatons i es respectin les senyalitzacions, per una bona convivència entre tots els veïns.

________________________________________________________

L’Ajuntament d’Arbeca convida a totes les persones propietàries de finques rústiques interessades en el seu arrendament a la reunió informativa de presentació del Banc de Terres de les Garrigues, impulsat pel Consell Comarcal de les Garrigues i el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, que tindrà lloc avui a les 20h a la Sala Màrius Torres.

 

__________________________________________________________

Actes de la Primavera Cultural per al cap de setmana:

Dissabte a les 19:30h a l'Abadia, concert de la Coral Garrampem, amb la direcció de Blanca Julià. Entrades a 4€. 

Diumenge a les 11:30h a l'Abadia, conferència sobre les Campanes d'Arbeca a càrrec de Xavier Pallàs. I a les 12:30h visita guiada a la torre del campanar de Sant Jaume. Inscripcions abans de la conferència. Places limitades. 

I diumenge a les 18h, seessió de cinema amb la projecció de "La última película". Entrades general 5€ i reduïda 4€.

Entrades disponibles a arbeca.koobin.cat; divendres matí a les Oficines de l'Ajuntament o divendres tarda a la Biblioteca.

________________________________________________________

Inscripcions obertes a l’Escola de Música de les Garrigues per al Curs 2022-2023

Fins el 6 de maig

 Música per a totes les edats a partir de 3 anys

 Contacteu amb nosaltres per correu electrònic o via telefònica:

  [email protected]  /  973 143434

  Horari d’oficina de dilluns a dijous de 15.30 a 19.30 h. i divendres de 16.30 a 19.30 h.

  Reserva la teva plaça. 

__________________________________________________________

El dia 8 de maig torna la 8a Marxa de les Cabanes de Volta dels Omellons. Una marxa popular no competitiva que conta de dos circuits, 14 i 21 km aproximadament.

Una marxa que us portarà per paisatges típicament garriguencs, cabanes de volta, marges de pedra, l’ermita de Sant Bonifaci, i on al arribada us esperarà un esmorzar de brasa per a tots els participants.

Inscripcions obertes a www.marxaomellons.cat.

Us hi esperem.