AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 4 de juliol de 2024

04/07/2024

Dissabte, 6 de juliol, arriba l'11a edició del Tast Jazz a la Fortalesa dels Vilars d'Arbeca!!

Obertura del recinte a les 21 h. Hi podreu degustar els vins de Vinya els Vilars i del Celler Clos Peguera, així com productes d'Argal. Tot això mentre gaudiu de la música de Fredi's Jazz Band.
Entrada: 15 € (venda a Vilars el mateix dia)
Us hi esperem!

 

 

----------------------------------------

La Biblioteca l'Atlàntida informa que durant aquesta setmana l'horari serà de 9h a 11h, pel qual no hi haurà servei de Bibliopiscina.

----------------------------------------

L'Ajuntament informa que fins el 9 de juliol us podreu inscriure a la sortida al Salting per a joves de 12 a 16 anys.

Preu: 13.5 € (Es prega que porteu l'import just)
Inscripcions de l'1 al 9 de juliol de 12 h a 13 h a l'Ajuntament. És necessari que els pares o tutors signin l'autorització a l'Ajuntament.

Cal portar roba còmoda, esmorzar i aigua!

----------------------------------------

 

Diumenge, 7 de juliol, al Pati del Centro, Passatge de la Samfaina, es realitzarà un sopar de germanor i cinema a la fresca a càrrec dels PIC's de La Petjada del Secà.

Tiquets a 10 €, que inclou entrepà de llonganissa i beguda.

*Disposen d'opcions sense gluten i aptes per a vegetarians/vegans.

Podeu adquirir els tiquets avui, i demà divendres al bar de les piscines de 17 h. a 19 h.

El pagament dels tiquets només s'acceptarà en efectiu!

----------------------------------------

 

El grup de colònies comunica a tots els pares dels nens que aniran de colònies AL PUIG aquest mes de juliol, que demà, divendres 5 es farà la reunió informativa a la Sala República, davall l'actual biblioteca. La reunió serà a les 22h, cal portar el díptic informatiu. Es prega màxima assistència i puntualitat.

----------------------------------------

 

Des del Servei de Polítiques Migratòries i Primera Acollida us informen que disposem del Servei d’Assessorament Jurídic en matèria d’estrangeria. Es tracta d’un servei gratuït per a totes les persones migrades de qualsevol municipi de la comarca de Les Garrigues que tingui dubtes, consultes, o bé, que necessitin un assessorament i orientació sobre tràmits d’estrangeria.

Important: cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 973142658 (tècnic de polítiques migratòries) o enviant un e-mail al correu electrònic: [email protected]