AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 4 de gener de 2024

04/01/2024

Programació a l'Abadia

 

El diumenge, 7 de gener a les 18:45 h., a la sala l'Abadia, sessió de cinema amb la pel·lícula "Mamacruz".

Entrades anticipades a 4 € la reduïda i 5 € la general.

 

Podeu comprar-les a través de la web https://arbeca.koobin.cat/ o bé directament a taquilla a 5 € la reduïda i 6 € la general.

 

 

Sinopsi:

Cruz és una àvia que ja fa molts anys, dècades, que no sap què és un orgasme. Ella, devota de les seves creences religioses, no li donava importància ni tampoc s'ho havia plantejat... fins que un dia navegant per Internet comença a tornar a sentir desitjos i sensacions que ja creia extingides. Però com compaginar les seves creences amb aquest nou despertar sexual i sensual que ha arribat de sobte a la seva vida?

___________________________________

 

L'Ajuntament recorda que el dimecres, 10 de gener, es realitzarà la recollida de restes vegetals i d'esporga. Cal sol·licitar-ho a l'Ajuntament fins dimarts a les 13h. Recordem que s'han de treure màxim 4 sacs el dimarts al vespre-nit.

___________________________________

 

L'Ajuntament comunica que el proper divendres, 12 de gener es farà la recollida mensual d'objectes voluminosos.

S’hauran de comunicar els objectes a recollir a l’Ajuntament per telèfon al 973160008 o per correu electrònic a [email protected] fins dimecres, a les 12:00 h.

 

Fruites i verdures Jordi, comunica als seus clients que demà divendres 5 durant la tarda, amb motiu de la cavalcada dels reis la botiga, romandrà tancada. L'horari serà de 8 del matí a 14.30 del migdia. Disculpeu les molèsties i que els Reis us portin molta salut, felicitat i molts regalets.