AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 4 de gener de 2022

04/01/2022

  • Atès l’elevat nombre de casos de contagi de COVID-19  al nostre municipi, l'Ajuntament d’Arbeca i el Consultori Mèdic Local demanem, en benefici de tota la població, que s’extremin les mesures de prevenció per evitar nous contagis.

 

  • L'Ajuntament d'Arbeca demana a la població, que per qualsevol tràmit a realitzar, primerament, es faci la consulta trucant al telèfon de l'Oficina d'Atenció Ciutadana, 973 160 008. En cas que sigui necessària la presencialitat se us donarà cita. Disculpeu les molèsties.  

 

  • La Comissió de festes recorda que avui 4 de gener encara hi ha la recollida de presents per ses majestats els reis d'Orient de 18:00 a 20:00h als baixos del col·legi nou. Recorda també, que cal omplir el següent formulari de preinscripció.

https://forms.gle/Xf5c6X1TthouGW6A9 

__________________________________________

  • L'Ajuntament informa que el dissabte 8 de gener s'efectuarà la recollida mensual d'objectes voluminosos.

S’hauran de comunicar els objectes a recollir a l’Ajuntament: per telèfon al 973160008 o bé per correu electrònic: [email protected]at fins demà dimecres 5 de gener a les 13h.

El Servei de recollida del Consell Comarcal només agafarà aquells objectes que hagin estat notificats a l'Ajunament, que estiguin a l'adreça especificada a les 7 del matí i al carrer, NO s'agafarà cap objecte que estigui dins de cap propietat privada. 

 

Llista dels objectes voluminosos inclosos:

Mobles: armaris, taules, somiers, cadires, sofàs, matalassos, etc.

Electrodomèstics: rentadores, cuines, televisors, frigorífics i altres d’aquesta categoria.

Equips electrònica i ofimàtica: ordinadors, monitors, impressores, etc.

Altres elements: bicicletes, radiadors, calderes, estufes, etc.

 

Llista de voluminosos no inclosos:

Runa: inclosos WC, piques de lavabo, bidets i banyeres.

Elements de vehicles;: pneumàtics, bateries, paraxocs, seients, etc.

Altres elements: que per les seves característiques puguin resultar perilloses i/o siguin considerats residus perillosos.

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ 

______________________________________________

  • L'Associació de Dones l'Olivera Arbequina comunica que encara sou a temps de participar en el "Concurs d'Engalanament de balcons de Nadal". Podeu apuntar-vos, fins dimarts dia 4 de gener, trucant a  l'Ajuntament d'Arbeca  al telèfon 973 160 008 de 10:00 h. a 14:00 h.

 

  • La Junta Local de l'Associació contra el càncer us informa que el seu número de la Loteria de Nadal va resultar premiat, el dia i lloc de cobrament de les butlletes  es comunicarà a partir del 17 de gener. Moltes gràcies per la vostra col.laboració.

 

  • La Comissió de Festes informa que per motius sanitaris i degut al confinament de molts nens i nenes, es modifiquen les bases del concurs de pessebres i s'allarga el termini d'inscripció fins al 7 de gener.

 

  • L'Institut Català de Salut comunica que tots els usuaris vacunats amb AstraZeneca i Janssen, i tots els majors de 40 anys, ja es poden vacunar de la 3a. dosi de la COVID.També es recorda que segueixen posant primeres dosis.