AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 4 de febrer de 2021

04/02/2021

Durant les darreres setmanes s'han incrementat els casos afectats per la COVID-19 a la comarca de Les Garrigues, sobretot al nostre municipi. 

Per les recomanacions dels serveis sanitaris del Govern de la Generalitat de Catalunya, s'ha acordat el tancament de les instal·lacions esportives exteriors i de qualsevol activitat esportiva organitzada en espais exteriors.
A més, el govern municipal manté altres mesures a nivell local. Trobareu la informació i les restriccions a la web de l'Ajuntament d'Arbeca i a les xarxes socials.

Per tot això, recordeu: gel hidroalcohòlic, mascareta, distància i sobretot, evitar les reunions socials de més de 6 persones, exceptuant el grup de convivents.



La Cooperativa Arbequina informa als socis que han tingut danys a les oliveres a causa del temporal Filomena de que es pot fer una declaració per un possible ajut. Es pot passar per l'oficina del Carrer Lleida a preguntar-ho.

L’ajuntament d’Arbeca i el Consell Comarcal de Le Garrigues organitza un curset de català per a persones migrades. Aquest curset es gratuït i cal fer una preinscripció al correu de l’ajuntament [email protected] o al telèfon

973 160 008.