AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 31 de març de 2022

31/03/2022

L'Ajuntament d'Arbeca i el Consell Comarcal de Les Garrigues informen que avui es segueixen retirant els contenidors d'escombraries de la via pública, degut a l'inici del servei de recollida de residus porta a porta d'aquest diumenge 3 d'abril.

Els contenidors que es retiren avui són:

- C/ Mallorca amb Av. Belianes.

  1.    - C/ Del Pou amb C/ Tarragona,
  2.    - Pl. Estatut d'Autonomia
  3.    - Del primer de Maig
  4.    - C/ De la Fassina
  5.     - Del Migdia amb C/ Del Sol
  6.     - Av. dels Portals
  7.     - Alcalde Mullerat

 

Fins diumenge 3 d'abril, inici del servei del porta a porta, podeu fer ús dels contenidors més propers al habitual o anar a l'àrea d'emergència, situada a l'omplidor de botes de l'Av. Canal. Per qualsevol altre dubte o informació podeu trucar al telèfon 973 14 09 95 o consultar les últimes notícies a la pàgina web de l'ajuntament.

______________________________________

Actes de la Primavera Cultural per aquesta setmana.

Aquest dissabte 2 d'abril, d' 11h a les 12:30h a l'Avinguda Montserrat, 7, exposició de les escultures de Josep Motlló.

El mateix dissabte a les 22:00h a l'Abadia, Concret del teclista dels Pets, Joan Pau Chaves, amb "Cançons de fi de segle", en homenatge a Mossèn Anton Brú. Entrada general 8€ i reduïda 7€.

El diumenge a les 12:45h a l'Abadia, Vermut literari amb la presentació del llibre "Amb Poblet al cap i al cor", de l'autor Joan Culla.

I diumenge per la tarda, a les 18:30h, també a l'Abadia, cinema amb la pel·lícula "El Triunfo". Entrada general 5€ i reduïda 4€.

Trobareu les entrades disponibles a arbeca.koobin.cat o demà divendres de 12h a 13h a les Oficines de l'Ajuntament o demà per la tarda a la Biblioteca.

___________________________________________________

Floristeria Gineste's informa als seus clients que ja poden fer encàrrecs de palmes i palmons fins diumenge 3 d'abril. També podeu aprofitar i conèixer les noves col·leccions amb ofertes d'inici de temporada.

___________________________________________________

La Parròquia fa saber que el dimecres 4 de maig a les 9 del matí, s'organitza una sortida a Montserrat. Per apuntar-vos, truqueu al 636 089 275. Teniu temps fins al divendres 15 d'abril. El dinar i l'autocar tenen un cost de 37 euros.