AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 31 de maig de 2024

31/05/2024

L'Ajuntament informa que el dimecres, 5 de juny, es realitzarà la recollida de restes vegetals i d'esporga. Cal sol·licitar-ho a l'Ajuntament fins dimarts, 4 de juny a les 13h. Recordem que s'han de treure màxim 4 sacs el dimarts al vespre-nit.

_______________________________

La Biblioteca l’Atlàntida informa que del 3 de juny al 18 de juliol l’horari serà:

- A la biblioteca, de dilluns a divendres de 9 h. a 11 h.
- 
A les piscines municipals, els dimarts i dijous de 17 h. a 19 h.

_______________________________

Diumenge, 2 de juny a les 19 h. a la sala l'Abadia, sessió de cinema amb la pel·lícula "Siempre nos quedará mañana".

 

Entrades anticipades 5 € la general i 4 € la reduïda.

Entrades a taquilla 6 € la general i 5 € la reduïda.

 

Podeu adquirir les entrades anticipades a través de la web https://arbeca.koobin.cat, o bé presencialment a taquilla el dia de l'esdeveniment.


_______________________________

L'Ajuntament informa que demà dissabte, 1 de juny esdevindrà l’obertura de les piscines municipals, essent l'entrada gratuïta el dissabte 1 i diumenge, 2 de juny. 

L'horari de bany serà de 11:30 h. a 20 h.

A partir del dilluns, 3 de juny és obligatori adquirir l’abonament a les mateixes piscines i serà imprescindible portar una fotografia mida carnet al moment d'adquirir-lo.



 

_______________________________

Demà dissabte, 1 de juny a les 19:00 h. a la Fortalesa dels Vilars.

 

Visita guiada a la Fortalesa, a l'acabar hi haurà concert de jazz amb el grup empordanès "Traç" amb degustació de vins i productes de proximitat.

 

Aquest esdeveniment forma part del Festival MarinadaFest que aquest estiu també portarà esdeveniments culturals a diferents espais patrimonials d'Arbeca, complementats amb tast de productes de proximitat.

 

El concert es farà a l'interior del poblat ibèric i l'aforament està limitat a 60 persones.

 

El preu de l'entrada és a partir de 5€ i podeu adquirir-la clicant al següent enllaç.


_______________________________

Els Agents Rurals recorden que avui, 31 de maig és l'últim dia de l'autorització col·lectiva per a crema de restes vegetals agrícoles a menys de 500 metres de zona forestal. Si alguna persona necessita un altre dia, disposa de termini fins al 14 de juny tramitant un permís individual per aquesta funció. Aquest, es pot tramitar telemàticament a Tràmits Gencat o presencialment (de 9h. a 14h.) a l'OC tel. 973 14 20 30 del DACC a Les Borges Blanques..
________________________________

L’AFA de l’escola Albirka junt amb el Consell Esportiu de Les Garrigues  i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Arbeca, organitzen el Casal i Campus Esportiu per aquest estiu 2024, del 25 de juny al 26 de juliol, en horari de 9 a 13 h., pels cursos d’I3 a 6è. Tot i així, s’està realitzant una consulta popular per les famílies que puguin estar interessades en allargar el casal d’estiu les setmanes del 29 de juliol i del 5 d’agost.

En aquest cas, els interessats heu de contestar el següent formulari.

________________________________

Necessites DORMIR MILLOR??? ARDITELL de Les Borges Blanques comença la "PROMOCIÓ DEL DESCANS".

Fins a un -45% dct en matalassos, bases, arcons, coixins i fundes. Butaques relax!!!.

Horari de botiga: de dilluns a divendres de 10- 14h i de 15h-19h . Fora d'horari deixa el teu missatge al contestador i ens posarem en contacte amb tu.

________________________________

S'informa que avui, 31 de maig de 2024, finalitzarà definitivament el termini per sol·licitar les actuacions gratuïtes, per part dels usuaris de la TDT, per les possibles afectacions ocasionades pels nodos de 4G i 5G. Tf. 900 833 999.