AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 31 de maig de 2021

31/05/2021

L'Ajuntament informa que el dissabte 5 de juny s'efectuarà la recollida mensual d'objectes voluminosos.

S’hauran de comunicar els objectes a recollir a l’Ajuntament: per telèfon al 973 160 008 o bé per correu electrònic: [email protected]at fins al dimecres 2 de juny a les 13h.

El Servei de recollida del Consell Comarcal només agafarà aquells objectes que hagin estat notificats a l'Ajunament, que estiguin a l'adreça especificada a les 7 del matí i al carrer, NO s'agafarà cap objecte que estigui dins de cap propietat privada. 

_________________________

La Biblioteca celebra fins el 5 de juny la Setmana de la natura amb moltes activitats:


- Seguim amb la Mostra d'artistes locals amb l'exposició dels quadres de Marian Dalmau. Podreu veure'ls fins al dia 17 de Juny

Concurs infantil de punts de llibre. Els més bonics s'imprimiran i repartiran entre els usuaris de la Biblioteca l'Atlàntida. Teniu fins al dia 4 de juny per presentar-los!

___________________________

Un grup de joves d'Arbeca us presenten el Casal Municipal d'aquest estiu!

Amb la col·laboració de Quàlia. No t’ho pensis més i apunta't al Casalet d'Estiu d'Arbeca! 

A càrrec de:  Mar Andrés,  Soraya Gonzalez, Rut Morgades i Adrià Perera. 

Preus promocionals fins el 13 de juny

Consulta tota la informació a l'enllaç :  https://lleurequalia.cat/ca/c/casal-estiu-arbeca-300

Per qualsevol dubte o consulta podeu posar-vos en contacte al correu [email protected] o al telèfon 663 26 34 94

_____________________________

El Consell Esportiu de Les Garrigues, organitza juntament amb l'Ampa de l'Escola Albirka i l'Ajuntament d'Arbeca les Estades Multiesportives per aquest estiu 2021! Període d'inscripció del 21 de maig al 13 de juny - preu reduït per setmanes. I del 14 al 20 de juny - Preu únic per setmana. 

Esports diversos, manualitats, activitats d'aigua i natació. Més informació a la web del Consell Esportiu celesgarrigues.cat 

______________________________

La Cooperativa Arbequina informa a totes les socies i socis que el dimarts dia 1 de juny estarà tancada al públic per inventari. A més, els dies 2-3 i 4 de juny les oficines estaran tancades al públic per reformes. Per qualsevol dubte podeu enviar un correu a [email protected] o trucar al 973 160 000. Disculpeu les molèsties. Aprofitem per informar que ja podeu passar pel magatzem per apuntar-vos per cosetxar.

______________________

Recollida solidària per la maternitat d'Atenes. Fins el divendres 4 de juny, pots portar tant a l'escola Albirka com a l'Ajuntament, xumets, bolquers, galetes, compreses, llaunes de tonyina i altre material que pugui ser d'ajuda. Més informació a les xarxes socials.

‑___________________

La Junta de l'aecc d'Arbeca us comunica que s'organitzen unes sessions de ioga a Les Borges Blanques. Seran tots els dijous, del 10 de juny al 29 de juliol, de 9:00h a 10:30h. A la Font Vella. Inscripcions a la web de l'AECC Lleida.