AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 31 de gener de 2022

31/01/2022

INFO COVID:
 
  • Atès l’elevat nombre de casos de contagi de COVID-19  al nostre municipi, l'Ajuntament d’Arbeca i el Consultori Mèdic Local demanem, en benefici de tota la població, que s’extremin les mesures de prevenció per evitar nous contagis.

 

  • Si tens 18 anys o més, ja pots demanar hora per a la dosi de record de la vacuna contra la covid-19 a vacunacovidsalut.cat.

__________________________________

  • El proper dijous 3 de febrer a les 12:00h Ràdio Arbeca emetrà en directe un programa informatiu sobre el sistema de recollida de residus porta a porta que properament s'implantarà a la nostra vila. El programa quedarà penjat a la pàgina web de l'Ajuntament. A més, fem saber que el telèfon per a demanar informació sobre el porta a porta és el 973 14 09 95 , en horari de dilluns a divendres, de les 9h a les 14h. També es pot enviar un correu electrònic a [email protected]

imagen

 

  • Aquest proper cap de setmana, l'Abadia acull dos actes culturals:

Dissabte a les 18:30h - Cinema amb la pel·lícula "L'espia honest". 

 

Diumenge a les 18:30h - Teatre amb l'obra "L'amor venia amb taxi", del Grup de Teatre Nissaga.

 

Entrades: general 5€ i reduïda 4€. Disponibles a arbeca.koobin.cat

 
  • Diumenge a les 10:30h a l'Oficina de turisme, primera sortida de les Caminades amb experiències, que estava prevista pel passat cap de setmana. En aquesta ocasió, passarà per la Font de la Juliana.

L'activitat culmina al Celler Vinya dels Vilars, on es farà una visita guiada. Aforament limitat a 50 persones. Inscripció prèvia obligatòria al formulari:

forms.gle 

El preu de la visita són 6€ i el pagament es realitza al Celler Vinya els Vilars.