AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 31 d'agost de 2021

31/08/2021

  • L'Ajuntament comunica que el proper dissabte 4 de setembre es farà la recollida mensual d'objectes voluminosos.

S’hauran de comunicar els objectes a recollir a l’Ajuntament per telèfon al 973160008 o per correu electrònic a atenciociutadana@arbeca.cat   fins demà 1 de setembre fins a les 13h.

El Servei de recollida del Consell Comarcal només agafarà aquells objectes que hagin estat notificats a l'Ajuntament, que estiguin a l'adreça especificada a les 6 del matí i al carrer, NO s'agafarà cap objecte que estigui dins de cap propietat privada. 

 

Llista dels objectes voluminosos inclosos:

Mobles: armaris, taules, somiers, cadires, sofàs, matalassos, etc.

Electrodomèstics: rentadores, cuines, televisors, frigorífics i altres electrodomèstics.

Equips electrònica i ofimàtica: ordinadors, monitors, impressores, etc.

Altres elements: bicicletes, radiadors, calderes, estufes, etc.

 

Llista de voluminosos no inclosos:

Runa: inclosos WC, piques de lavabo, bidets i banyeres.

Elements de vehicles;: pneumàtics, bateries, paraxocs, seients, etc.

Altres elements: que per les seves característiques puguin resultar perilloses i/o siguin considerats residus perillosos.

 

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ 

_____________________________________

 

L'Ajuntament d’Arbeca oferta un contracte en pràctiques de garantia juvenil per al departament de manteniment i serveis municipals.

Aquesta oferta laboral va adreçada a joves de més de 16 anys i menys de 30, a la pàgina web i d’altres xarxes socials municipals hi trobareu tota la informació sobre les tasques a desenvolupar, el perfil necessari per optar a l’oferta i les condicions del contracte.

Les sol·licituds es poden portar a l'oficina d'atenció ciutadana de 10 a 13:30 hores o enviar-les per correu electrònic a  [email protected] fins al 10 de setembre de 2021 a les 14h.

________________________

A la Botiga de Cal Martí hem començat la campanya escolar per al nou curs, amb tot el material que us farà falta amb interessants descomptes. Hi trobareu un gran assortit de motxilles de les millors marques amb els millors preus. 

Recordeu, la Botiga de Cal Martí torna a l'escola, Us hi esperem!

__________________________

Es ven llenya seca d'oliver i amettler a 12 cèntims; soca d'olivera ben tallada a 11 cèntims i llenya seca de plataner a 10 cèntims.

Tot ideal per foc a terra. També es disposa de llenya per calderes de calefacció. Transport inclòs. Quantitats mínimes a partir de 3.000 kg.

Els interessats contacteu amb el Josep Maria al telèfon 610 28 10 02

___________________________

La Cafeteria Gabarra informa que demà dimecres, torna a obrir les seves portes en horari habitual.

___________________________

Arbeca per la Independència us fa saber que "Aquest 11 de Setembre t'esperem a Barcelona! Anirem de la plaça Urquinaona al Parlament de Catalunya per deixar clar que som i serem el motor que porti el país cap a la plena llibertat. La independència és necessària, està legitimada i sabem com fer-la possible!

També us informem que a la Floristeria Gineste's i a la pastisseria Pa de Pessic, hi trobareu les samarretes de enguany i us hi podeu apuntar per anar a Barcelona amb autocar.

Contem amb vosaltres!!!