AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 30 de setembre de 2021

30/09/2021

L'Ajuntament fa saber a les empreses i comerços locals que s'amplia fins el 5 d'octubre el termini per a adherir-se a l'ajut al consumidor local per a la compra en comerços i empreses d'Arbeca.

________________________________________

 

L'Ajuntament informa que s'obre el període d'inscripció per a poder anunciar-se al llibret de la Fira de Santa Caterina d'aquest 2021. Les persones interessades, que contactin via correu electrònic a [email protected] . La data límit per comunicar-ho és el 13 d'octubre.

_______________________________________

II MOSTRA D'ARTISTES LOCALS - Amb l'objectiu de fomentar la cultura i promocionar l'art, la Biblioteca convoca a tots els artistes arbequins i arbequines a participar en la segona edició de la "Convocatòria d'artistes locals".

Podeu consultar les bases a Instagram i al  web de la biblioteca.

_________________________________________

Aquest proper dissabte, 2 d'octubre, a les 22:00h, la Sala l'Abadia acull la 21ª Mostra de Teatre Còmic Amateur de Les Garrigues, amb l'obra "Si jo fos ric", del quadre escènic de Sant Medir. El Preu de l'entrada és d'1€. Les podeu adquiri a través d' arbeca.koobin.cat o a la Biblioteca Atlàntida aquest dijous.

 

A causa de les mesures per a la prevenció de la COVID, hi ha aforament limitat de 120 persones.

 

________________________________

Aquest diumenge, 3 d’octubre, a les 17h, cinema familiar a l'Abadia amb la pel·lícula "Poly". 
Anima’t i compra la teva entrada a través de la pàgina web de l’Ajuntament d’Arbeca o a arbeca.koobin.cat

 

 

_____________________________________________
El mateix diumenge, a les 19:00h, l'Abadia acollirà una xerrada col·loqui sobre l'1 i el 3 d'octubre de 2017. Comptarà amb la participació de Ramona Barrufet, Miquel Serra i Pau Juvillà. Acte amb aforament limitat.

 

 

__________________________________________

Aquest proper cap de setmana, 2 i 3 d’octubre arriba el cap de setmana ibèric a la fortalesa dels Vilars d’Arbeca. Visites gratuïtes, exposicions, tallers, tastos de vins i olis i també servei de tapes. 

A més, podeu reservar un menú degustació de plats ibèrics a Restaurant La Placeta.

_____________________________________________

L'Ajuntament i l'Empic del Consell Comarcal han organitzat diferents tallers i activitats:

Noves Tecnologies - dilluns a les 18h.

Gimnàstica - dimarts a les 18h.

Memòria - dimecres a les 16h i a les 17h.

L'inici dels tallers serà el dia 4 d'octubre. Les inscripcions s'han de fer al Casal de la Gent Gran el mateix dia del taller.

_________________________________

La Federació d'associacions de dones de les Garrigues organitza un  TALLER DE MINDFULNESS I GESTIÓ DE LES EMOCIONS I L'ESTRÉS en format ONLINE, gratuït per les sòcies de l'Associació de dones. La resta heu de pagar 15€ de matrícula. Es faran 9 sessions, una cada primer dijous del mes, de 7 a dos quarts de nou de la tarda. 

Inscripcions enviant un correu a [email protected] indicant : nom, cognoms, telèfon, municipi, i si és socia. L'activitat comença el 7 d'octubre. Places limitades

___________________________________

Cansaladeria Ca la Maria us fa saber que a partir d'aquest divendres 1 d'octubre tornarà a estar al vostre servei els divendres a les tardes, de 17:30 a 19:30.

___________________________________________

La Peixateria del mar informa que a partir d’aquest divendres 1 d’octubre, torna a atendre els divendres a la tarda, de les 17.30h

a les 20h. Moltes gràcies.

____________________________________

La parròquia us informa que durant la tardor i l'hivern la missa dels dissabtes serà a les 19:00h. Començarà el dia 2, gràcies.

___________________________________

Es lloga un cobert al C/ Empordà. Les persones interessades truqueu al telèfon 973 160 048 o al 699 59 80 57.

__________________________________

Si algú ha recollit un carretonet de la compra de color vermell, que el porti a l'Ajuntament. S'agrairà.