AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 30 de novembre de 2022

30/11/2022

L'Ajuntament informa que ja s'ha obert al trànsit els Carrers Sant Joan, Plaça Major, Carrer Sant Jaume i Onze de Setembre. Recordem que quedarà totalment prohibit aparcar-hi. 

_________________________________________

La Biblioteca l'Atlàntida informa que, degut al club de lectura, obrirà de 19h a 20h.

________________________________________

Aquest diumenge 4 de desembre a les 18:30h concert de Joan Reig a l'Abadia. Entrades a arbeca.koobin.cat o demà dijous de les 12:30h a 13:30h a l'Oficines d'Atrenció Ciutadana. Anticipada 10€ i a guixeta 12€. Les entrades del concert previst per Fira són vàlides.

_________________________________________________

El proper dimarts 6 de desmebre a les 16h de la tarda, ens trobarem a la Plaça de la Unió Republicana per anar a buscar el tió. Kabriolarts ens ajudaran a la seva recerca. 

Les inscripcions es faran el dilluns 5 a la Sala República de 19h a 20h de la tarda, Cal portar el material. La inscripció són 5€, destinats a la Marató. 

_________________________________________________________________________

L'associació de joves es suma a la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja. Les joguines han de ser NOVES, NO BÈL·LIQUES I NO SEXISTES. El punt de recollida serà a la sala república els dies 2,3,16 i 17 de desembre de les 17:00h a les 20:30h. ESPEREM LA VOSTRA COL·LABORACIÓ