AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 30 de maig de 2024

30/05/2024

L'Ajuntament informa que el dimecres, 5 de juny, es realitzarà la recollida de restes vegetals i d'esporga. Cal sol·licitar-ho a l'Ajuntament fins dimarts, 4 de juny a les 13h. Recordem que s'han de treure màxim 4 sacs el dimarts al vespre-nit.

_______________________________

L'Ajuntament informa que les oficines d'atenció al públic romandran tancades demà 31 de maig amb motiu de la implantació de l'administració electrònica a l'ajuntament.

Restarà oberta l'atenció telefònica al telèfon 973160008. Per a qualsevol consulta o urgència podeu utilitzar les vies electròniques a través del correu [email protected] així com formalitzar instàncies a través de la seu electrònica.

_______________________________

Diumenge, 2 de juny a les 19 h. a la sala l'Abadia, sessió de cinema amb la pel·lícula "Siempre nos quedará mañana".

 

Entrades anticipades 5 € la general i 4 € la reduïda.

Entrades a taquilla 6 € la general i 5 € la reduïda.

 

Podeu adquirir les entrades anticipades a través de la web https://arbeca.koobin.cat, avui a la biblioteca l'Atlàntida de 17:30 h. a 19:30 h. o bé presencialment a taquilla el dia de l'esdeveniment.


_______________________________

L'Ajuntament informa que el proper dissabte, 1 de juny esdevindrà l’obertura de les piscines municipals, essent l'entrada gratuïta el dissabte 1 i diumenge, 2 de juny. 

L'horari de bany serà de 11:30 h. a 20 h.

A partir del dilluns, 3 de juny és obligatori adquirir l’abonament a les mateixes piscines i serà imprescindible portar una fotografia mida carnet al moment d'adquirir-lo.





_______________________________

 

El proper dissabte, 1 de juny a les 19:00 h. a la Fortalesa dels Vilars.

 

Visita guiada a la Fortalesa, a l'acabar hi haurà concert de jazz amb el grup empordanès "Traç" amb degustació de vins i productes de proximitat.

 

Aquest esdeveniment forma part del Festival MarinadaFest que aquest estiu també portarà esdeveniments culturals a diferents espais patrimonials d'Arbeca, complementats amb tast de productes de proximitat.

 

El concert es farà a l'interior del poblat ibèric i l'aforament està limitat a 60 persones.

 

El preu de l'entrada és a partir de 5€ i podeu adquirir-la clicant al següent enllaç o avui de 17:30 h. a 19:30 h. a la Biblioteca Municipal.

_______________________________

Els Agents Rurals recorden que demà, 31 de maig és l'últim dia de l'autorització col·lectiva per a crema de restes vegetals agrícoles a menys de 500 metres de zona forestal. Si alguna persona necessita un altre dia, disposa de termini fins al 14 de juny tramitant un permís individual per aquesta funció. Aquest, es pot tramitar telemàticament a Tràmits Gencat o presencialment (de 9h. a 14h.) a l'OC tel. 973 14 20 30 del DACC a Les Borges Blanques.
________________________________

La Cooperativa Arbequina us informa dels horaris del divendres 31 de maig en motiu d'inventari.

 

Magatzem fitosanitaris i molí TANCAT.

BOTIGA OBERTA FINS LES 12:30 h.

SECCIÓ DE CRÈDIT OBERTA FINS LES 11 h.

 

Per qualsevol consulta podeu trucar al telèfon de la Cooperativa.

________________________________

S'informa que el divendres, 31 de maig de 2024, finalitzarà definitivament el termini per sol·licitar les actuacions gratuïtes, per part dels usuaris de la TDT, per les possibles afectacions ocasionades pels nodos de 4G i 5G. Tf. 900 833 999.