AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 30 de juny de 2023

30/06/2023

L'Ajuntament informa que la piscina gran municipal quedarà fora de servei durant aquest divendres i cap de setmana. Disculpeu les molèsties.

_________________

 

Es recorda als propietaris que tinguin gossos dins del poble, que, evitin que els lladrucs provoquin molèsties als veïns, especialment a la nit i matinada. Gaudiu de les vostres mascotes amb responsabilitat!

 

A més, també es demana respectar el descans del veïnat amb el pas de motos i cotxes que circulin de nit o matinada, reduint la velocitat i el soroll.

_________________

 

L'Ajuntament informa que ja es pot passar per les Oficines d'Atenció ciutadana a sol·licitar el Forfait Comarcal de les Piscines. Imprescindible portar l'abonament d'Arbeca. Tan sols ho podran realitzar les persones empadronades al municipi o aquelles que hi tinguin una segona residència.

 

 

 

_____________

 

L'Associació Amics de Vilars informa que degut a la pluja i a l'estat del jaciment, l'activitat del TastJazz de demà dissabte queda ajornada per al proper dissabte dia 8 amb el mateix horari i programació. Disculpeu les molèsties.

 

______________

 

La Botiga de Cal Martí celebra demà el 7è Martíganga. Durant tot el dia trobareu tot el gènere de la botiga amb interessants descomptes. Des del 15 al 50%: maletes, bosses, motxilles escolars i urbanes, bosses de mà, de platja i piscina, bosses d'home, articles de decoració i molt més. Vine a celebrar el 7è Martíganga a la Botiga de Cal Martí. Obrirem de les 9h a les 21h sense tancar al migdia. Moltes gràcies i fins demà!

_____________

 

L'Ajuntament informa que s'obren les inscripcions per l'esplai del mes d'agost de l'Escola Bressol. Podreu realitzar les inscripcions a les oficines d'atenció ciutadana de 10 a 14h fins al 21 de juliol.

__________________

 

El grup de colònies recorda que avui hi ha la reunió informativa a la sala Màrius Torres a les 22h. Cal portar el díptic informatiu.

 

 

__________________

 

Aquest diumenge a les 12:45h a l'Església de Sant Jaume d'Arbeca, "Música de tots els temps", a càrrec del Cor Llevant de Barcelona. Entrada lliure amb taquilla inversa.

 

 

______________

 

La Regidoria de Joventut fa saber que la setmana vinent comença La Setmana del Jovent! Activitats per a joves a partir de 12 anys. Jocs de taula, taller de pizzes, sunset electrònic amb taller de còctels i sortida al Sàlting.

Per a totes les activitats, cal inscripció prèvia enviant un Whatsapp al telèfon 649 33 00 90

 

______________

 

Oferta que només trobaràs a supermercat Plusfresc! Caixa de gambes de 2kg amb ampolla de vi blanc Mariner de regal per 19,89 euros. Oferta vàlida fins al 17 de juliol. Aprofita l'oferta! 

Plusfresc, el súper que t’estima!