AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 30 de juny de 2022

30/06/2022

Degut al repunt de casos COVID al municipi, demanem precaució i recordem utilitzar la mascareta al Consultori mèdic i a la farmàcia.

________________________________________________________

Aquest dissabte arriba la 9a edició del TastJazz a la Fortalesa de Vilars. Obertura del recinte a les 21:30h. Degustació de vins i a les 22:30h concert de jazz amb Pixie Dixie. Preu de l'entrada: 15€

Les entrades es poden comprar anticipades aquest dijous i divendres de 19h a 20h a la Biblioteca Atlàntida o també directament el dissabte a la Fortalesa.

 

_____________________________________________________________

Aquest mes de juliol tornen les activitats a la fresca: els dilluns, Ioga a càrrec de Carmen Porras; els dimarts Zumba amb Sílvia Sans i els dijous Workout Mix també amb Sílvia Sans. Les activitats es realitzaran a les 20:30h. El preu per cada activitat és de 5€ per persona, per tot el mes. 

Més informació a les xarxes socials.

______________________________________________________________

Repunt's 54 torna a està obert als nostres clients amb el seu horari habitual 

Gacies per la vostra confiança i  comprensió.

______________________________________________________________

La Botiga de Cal Martí celebra aquest dissabte el 6è Martíganga. Durant tot el dia trobareu tot el gènere de la botiga amb interessants descomptes. Descomptes des del 15 al 50 per cent: maletes, bosses, motxilles escolars i urbanes, bosses de mà, de platja i piscina, bosses d'home, articles de decoració, i molt més.

Vine a celebrar el 6è Martíganga a la Botiga de Cal Martí. Obrirem de les 9h a les 21h, sense tancar al migdia. Moltes gràcies i fins dissabte.

____________________________________________________

Càritas comunica que demà de 18h a 19h de la tarda hi haurà oberta la sala d'aliments pels qui ho necessitin.

____________________________________________________

L'Ajuntament informa que aquesta nit es recolliran les fraccions d'orgànica i d'envasos.

També es recolliran, bolquers, compreses i excrements d'animals dins d'una bossa possada en un cubell convenientment senyalitzat.

Cal treure els cubells al davant de la porta de casa a partir de les 20:00 fins a les 22:00 hores i l’endemà hauràs d’entrar-los a casa abans de les 10 del matí.

imagen

__________________________________________________________