AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 30 de juny de 2021

30/06/2021

L'Ajuntament informa que aquest dissabte 3 de juliol, s'obriran les piscines municipals de les 11:30h a les 20h

Per a més informació sobre els preus i les mesures, podeu consultar les xarxes socials de l'Ajuntament o bé a la pàgina web.

La venda d'abnonaments es fa al Nano's Bar aquest dijous i divendres, en horari habitual i a partir de dissabte, a les piscines.

Cal portar: fotografia mida carnet i DNI original. Les families nombroses o monoparentals ho hauran d'acreditar amb corresponents carnets.

 

____________________________

Ja estan a la venda les entrades de la Festa Major pel concert d'Oques Grasses (10€) i l'espectacle de Quim Masferrer (5€).

Avui és l'últim dia per passar per la Biblioteca Atlàntida.  Es demana portar l'import just. A partir de demà 1 de juliol, es farà a través de la plataforma arbeca.koobin.cat. 

Trobareu més informació a les xarxes socials i a la pàgina web de l'Ajuntament.

 

 

____________________

L’Associació Amics de Vilars us informa que aquest dissabte , 3 de juliol, la Fortalesa acollirà el seu  8è TAST JAZZ.

Obrirà les portes a 2/4 de 10  del vespre i el concert començarà a 2/4 d’11.

El preu de l’entrada és de 10 €. per als socis i 12 per els que no ho son.

Aquesta entrada inclou : concert amb el grup NEW ORLINYES, tast de vins dels cellers VINYA ELS VILARS i GABARRÓ&FREIXA de Fulleda; i productes ARGAL

Si voleu, podreu adquirir-les anticipades  demà dimecres i dijous de 7 a 8 de la tarda  a la Biblioteca Municipal, també es vendran al mateix recinte una hora abans del concert.

___________________

Recordem que a partir del dilluns 5 de juliol, comencen les activitats a la fresca, ubicades a la zona del rocòdrom i al mirador de l'1 d'octubre. Ioga, Zumba i Entrenament. Els preus, horaris i inscripcions, ho trobareu a les xarxes socials.

També informem que el mateix dilluns 5 de juliol, comença l'activitat d'Aquagym a les piscines. L'activitat es fa de dilluns a divendres, de 17h a 18h. Les inscripcions es faran al bar de les piscines.

________________

El grup de colònies comunica a tots els pares i mares que porten als seus fills a fer la "Ruta pel terme", que aquest divendres dia 2 de juliol a les 22h. i a la sala Marius Torres es farà la reunió informativa de les sortides.

Porteu el díptic informatiu. Gràcies