AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 30 de desembre de 2022

30/12/2022

L'Ajuntament informa que l'espectacle d'aquesta tarda, que es realitzarà a partir de les 17 h. al Centre Cultural, la "Residència dels Contes Macabres" de la companyia El Sidral, amb entrada a 2 € per persona, és obert a totes les edats i també per adults (menors de 5 anys acompanyats), estan les entrades disponibles a partir de les 18 h. i cada 20 minuts es realitza una sessió amb 12 persones màxim.

LA MANSIÓ USHER

Un espai on viure la sensació de por de manera divertida i segura.

La mansió està en venda, i els seus cuidadors, reben als visitants amb l'esperança de trobar nous propietaris... però la mansió no està pas buida del tot, alguns dels seus anteriors inquilins es resisteixen a abandonar la seva llar... o potser només són històries, llegendes...

Un passeig on els visitants connectaran amb la sensació de por através d'un petit recorregut que els portarà fins a una habitacióprincipal on la història prendrà la forma d'un conte inspirat en els universos d' Edgar Allan Poe.

Barrejant el teatre d'ombres i objectes, descobriran els secrets que la mansió amaga. Finalment, hauran de tornar a caminar pelsseus passadissos per poder trobar la sortida.
________________________________________

L'Ajuntament comunica que el proper dissabte 7 de gener es farà la recollida mensual d'objectes voluminosos.

S’hauran de comunicar els objectes a recollir a l’Ajuntament per telèfon al 973160008 o per correu electrònic a administracio@arbeca.cat  fins el dimecres 4 de gener a les 13h.

El Servei de recollida del Consell Comarcal només agafarà aquells objectes que hagin estat notificats a l'Ajuntament, que estiguin a l'adreça especificada i al carrer, NO s'agafarà cap objecte que estigui dins de cap propietat privada. 

Llista dels objectes voluminosos inclosos:

Mobles: armaris, taules, somiers, cadires, sofàs, matalassos, etc.

Electrodomèstics: rentadores, cuines, televisors, frigorífics i altres electrodomèstics.

Equips electrònica i ofimàtica: ordinadors, monitors, impressores, etc.

Altres elements: bicicletes, radiadors, calderes, estufes, etc.

 Llista de voluminosos no inclosos:

Runa: inclosos WC, piques de lavabo, bidets i banyeres.

Elements de vehicles;: pneumàtics, bateries, paraxocs, seients, etc.

Altres elements: que per les seves característiques puguin resultar perilloses i/o siguin considerats residus perillosos.

________________________________________

L'Agrupació Sardanista Arbeca Nostra convida a tot el poble a la ballada i posterior torronada que es celebrarà el dia 1 de Gener a les 18 h. al Centre Cultural Municipal, per donar l'entrada al nou Any!!
 
Us hi esperem!!
 
________________________________________________________
 
PROGRAMA D'ACTES DE FESTES DE NADAL
 
Dissabte, 31 de desembre
A les 16:30 h. a la Plaça del Toll
Cursa de Sant Silvestre: veniu disfressats!
Organitzada pel Club Ciclista d'Arbeca