AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 30 d'agost de 2022

30/08/2022

El 30 i 31 d'agost hi haurà Servei de deixalleria mòbil a Arbeca, ubicada a la cruïlla Av. Montserrat—Carrer del Pou en horari de 8h a 11h i de 18h a 21h

Quins residus s’hi recullen?

S’hi podrán dur varietat de residus resumits en aquestes pàgines, de la mida que ens serien fàcilment transportables al nostre vehicle particular. Com per exemple electrodomèstics fins la mida d’un microones.

 

No s’hi acceptaran voluminosos com matalassos, sofàs, somiers, neveres, rentadores, vidres grans o mobles, que ja que aquests continuaran sent recollits pel servei de recollida de voluminosos mensual del municipi (més informació i dies de recollida al teu ajuntament).

_________________________________________________

CaixaBank comunica que l’oficina romandrà tancada dilluns dia 5 i dimarts dia 6 de Setembre per vacances. L’Oficina disponible més propera serà:  0224-Juneda.

_________________________________________________

La Junta del Casal de la Gent Gran fa saber a tots els socis que vulguin assistir al berenar-sopar del dia 11 de setembre, es podran apuntar fins el dia 4 de setembre.

El preu és de 15 €.

Totes les persones que s'apuntin després d'aquest plaç, tindràn un increment de 2 €.

L'hora del sopar serà a les 20 h. Les portes de la sala s'obriràn a les 19:45 h.

Per més informació podeu trucar a la Rosa al tf. 973 160 335

_________________________________________________

D'acord amb l'ordenança municipal de Tinença d'animals de companyia i com es fa esment en l'Article 21 referent a l' Alimentació d’animals a la via pública es recorda que:

No és permès alimentar de manera general els animals a la via pública, parcs, solars o altres espais similars ni a les portalades, finestres, terrasses i balcons, especialment aquells que no tenen propietari/a legal conegut, com poden ser gats, gossos, coloms i altres.