AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 30 d'agost de 2021

30/08/2021

  • L'Ajuntament comunica que el proper dissabte 4 de setembre es farà la recollida mensual d'objectes voluminosos.

S’hauran de comunicar els objectes a recollir a l’Ajuntament per telèfon al 973160008 o per correu electrònic a atenciociutadana@arbeca.cat  a partir del dilluns 30 d'agost  fins al dimecres 1 de setembre fins a les 13h.

El Servei de recollida del Consell Comarcal només agafarà aquells objectes que hagin estat notificats a l'Ajuntament, que estiguin a l'adreça especificada a les 6 del matí i al carrer, NO s'agafarà cap objecte que estigui dins de cap propietat privada. 

 

Llista dels objectes voluminosos inclosos:

Mobles: armaris, taules, somiers, cadires, sofàs, matalassos, etc.

Electrodomèstics: rentadores, cuines, televisors, frigorífics i altres electrodomèstics.

Equips electrònica i ofimàtica: ordinadors, monitors, impressores, etc.

Altres elements: bicicletes, radiadors, calderes, estufes, etc.

 

Llista de voluminosos no inclosos:

Runa: inclosos WC, piques de lavabo, bidets i banyeres.

Elements de vehicles;: pneumàtics, bateries, paraxocs, seients, etc.

Altres elements: que per les seves característiques puguin resultar perilloses i/o siguin considerats residus perillosos.

 

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ 

 

  • ·       L’Ajuntament d’Arbeca oferta un contracte en pràctiques de garantia juvenil per al departament de manteniment i serveis municipals.

Aquesta oferta laboral va adreçada a joves de més de 16 anys i menys de 30, a la pàgina web i d’altres xarxes socials municipals hi trobareu tota la informació sobre les tasques a desenvolupar, el perfil necessari per optar a l’oferta i les condicions del contracte.

Les sol·licituds es poden portar a l'oficina d'atenció ciutadana de 10 a 13:30 hores o enviar-les per correu electrònic a  [email protected] fins al 10 de setembre de 2021 a les 14h.

 

  • ·           La cooperativa Arbequina informa que dimarts i dijous es podran entrar ametlles de 8h a 12h per qualsevol dubte trucar al 610 43 02 73.

______________________________________

        El Bar de les Piscines comunica que aquesta setmana, de dilluns a dijous estarà obert de 8 del matí a 10 de la nit. El cap de setmana, de divendres a diumenge, en el seu horari habitual.

__________________________________

      Jornada de portes obertes a l'activitat de Ioga. Dijous 3 de setembre, a la Plaça Lluis Companys 5, de 19:00 a 20:00 i de 20:30 a 21:30. Cal portar estora. Per a més informació al 660 33 25 52, preguntant per la Carmen.