AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 3 d'octubre de 2023

03/10/2023

L'Escola de Música les Garrigues comunica que avui comença a les 17'00 al casal de la gent gran.

Obert a tothom que vulgui venir! 

_________________________

Benvolguts Arbequines i Arbequins, des del Club de Futbol Arbeca us volem comunicar que el proper 12 d'octubre es celebren els actes del centenari del nostre Club.

A l'estadi Ramón Bellmunt, a partir de les 11 del matí hi haurà una trobada d'ex-jugadors del Club on es realitzaran fotografies de grup.

A les 11:30h, es disputarà un emocionant partit entre el Club de Futbol Arbeca i els Veterans del Nàstic de Tarragona, composat per ex-jugadors de renom en les principals lligues estatals i nacionals.

A les 14:00h, a la sala de jocs del Centre, es realitzarà el dinar popular del centenari, on es donarà un reconeixement als ex-jugadors. Tothom és benvingut i us podeu inscriure demà a l'oficina d'atenció ciutadana de l'ajuntament de les 13:00h a les 14:00h.

Per a tots els participants del dinar, a les 17:30h es realitzarà una visita privada a l'exposició fotogràfica del centenari que hi haurà a la Sala República.

Per els més petits, hi haurà inflables en tots els actes.

No us ho perdeu!

Visca Arbeca i visca el Club de Futbol Arbeca!

_________________________

Repunt's 54, comunica que fins a nou avís, tindrà horari de tarda, dimarts a divendres de 17 a 20:30 h. i dissabtes matí de 10 a 13:30 h.

Disculpeu les molèsties.

_________________________

La Col·lectivitat de Regants núm. 13 informa als seus regants que el dijous, 5 d’octubre a les 20 hores es farà la reunió informativa sobre el sistema de reg previst per la campanya 2024. La reunió es farà a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Miralcamp.

_________________________

L'Aula d'Extensió Universitària Les Garrigues, amb motiu del inici del curs 2023-2024, comunica que l'acte inaugural es farà al pavelló de l'Oli de les Borges Blanques, el proper dijous, 5 d'octubre a les 16 h.

Aquest dia la jornada serà conjunta amb les biblioteques de la comarca per commemorar l'any Vallverdú, serà de portes obertes. Esteu tots invitats.

____________________________

EL CONSELL COMARCAL DE LES GARRIGUES INFORMA QUE DISPOSEM DEL SERVEI D’ASSESSORAMENT I INTERMEDIACIÓ SOCIOCULTURAL EN MATERIA DE CONTRACTACIÓ DE TEMPORERS.

A TAL EFECTE DISPOSEM DE LA TÈCNICA DE CAMPANYA AGRÀRIA 2023, LA SANDRA,QUE ESTÀ DISPONIBLE DE 8 A 15H DE DILLUNS A DIVENDRES. CONTACTE: TELÈFON 973142658 I/O MAIL [email protected]