AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 3 d'octubre de 2022

03/10/2022

Recordem que avui comencen les activitats organitzades per l'EMPIC, el Consell Comarcal de Les Garrigues i l'Ajuntament d'Arbeca.

- Avui a les 19h Noves Tecnologies

- Demà a les 18h Gimnàstica

- Dimecres a les 16h i a les 17h Memòria

Les persones interessades es poden inscriure al Casal de la Gent Gran el primer dia del taller.

______________________________________________________

L'Associació Contra el Càncer d'Arbeca informa que aquest mes d'octubre es commemora el dia contra el Càncer de Mama. A diferents establiments del poble hi trobareu guardioles per qui vulgui col·laborar amb la causa.

_____________________________________________

Els Diables Calents i Cornuts d’Arbeca fan saber que ja te a disposició la loteria de la Grossa de Cap d’any. La podeu comprar per 5€ a Repunts 54, a Pa de Pessic Pastisseria o a qualsevol membre de la colla. També fa saber que encara podeu comprar samarretes dels 10 anys a 10€ als mateixos punts de venda

____________________________________________

S'informa que Agrícola i Serveis Germans Sans recull canyots. Qui estigui interessat pot trucar a l'Antonio al telèfon 609 35 15 42 o al Xavier al 609 35 15 40

____________________________________________

L’Aula Universitària les Garrigues  comunica que el proper dijous dia 6 d’octubre  farà l’acte inaugural del curs 2022-2023, al pavelló de l’oli de les Borges Blanques, amb la conferencia de ex conseller  de la Generalitat Josep Rull.