AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 3 de novembre de 2023

03/11/2023

L'Ajuntament informa a totes les empreses i comerços que s'ha obert el període d'inscripcions per posar una parada al mercat firal que es realitzarà el diumenge de fira. Es pot sol·licitar presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o bé, a través del formulari que trobareu a la pàgina web www.arbeca.cat i seguint les instruccions que s'indiquen.

La taxa serà gratuïta per tots els comerços i empreses locals que vulguin posar paradaprèvia sol·licitud.

_________________________

Demà, a les 22 h., a l'Abadia teatre amb l'obra "Mans Lliures".

Entrades anticipades a 2 i 3 € i a taquilla a 3 i 5 €.

 

Diumenge, 5 de novembre a les 18 h., cinema amb la pel·lícula "Chinas".

Entrades anticipades a 4 i 5 € i a taquilla a 5 i 6 €.

Podeu adquirir les entrades anticipades a la web https://arbeca.koobin.cat o bé, el dia de l'esdeveniment, directament a taquilla.

_________________________

L'Ajuntament recorda que aquest proper dimecres, es fa la recollida de restes vegetals i d'esporga. Cal sol·licitar-ho a l'Ajuntament fins dimarts a les 13h. Recordem que s'han de treure màxim 4 sacs el dimarts al vespre-nit.

També comunica que el proper divendres, 10 de novembre es farà la recollida mensual d'objectes voluminosos.

S’hauran de comunicar els objectes a recollir a l’Ajuntament per telèfon al 973160008 o per correu electrònic a administracio@arbeca.cat fins dimecres a les 12:00 h.

_________________________

Es comunica que el pròxim dilluns, 6 denovembre, no es realitzarà el taller de noves tecnologies. S'avisarà així que es pugui reprendre. 

_________________________

Demà, 4 de novembre, a les 17 h, al camp municipal Ramon Bellmunt, interessant partit de futbol, entre els equips Cf Arbeca - Cf Benavent de Segrià. 

Aficionats no hi falteu!

_________________________

Des de l'AFA de l'escola Albirka i l'AFA de l'escola bressol Sant Jaume us convidem a compartir les tardes dels diumenges d'hivern. El projecte Arbeca Xics començarà el diumenge, 5 de novembre de 5 a 7 de la tarda a la Sala Màrius Torres.
Es tracta d'un espai on la quitxalla de 2 a 6 anys trobarà racons amb materials i joguines diferents, acompanyats per dues monitores que dinamitzaran el seu joc. Els adults també tindran un racó on compartir taula i conversa.

Cal fer preinscripció contactat amb qualsevol membre de l'AFA.

_________________________

L'Equip mèdic i d'infermeria del consultori mèdic local, comunica als usuaris majors de 60 anys i el menors d'aquesta edat que pateixen alguna malaltia  crònica, que ja poden demanar cita prèvia per la vacuna de la GRIP i del COVID.

_________________________

Arbequines i Arbequins, l'exposició del Centenari del Club Futbol Arbeca ja està oberta a la Sala República.

Els horaris de visita són els dissabtes de les 18:00 h a les 20:00 h i els diumenges de 12:00 h a 14:00 h.
L'exposició estarà oberta fins a la Fira.
No us perdeu aquest magnífic recull de la nostra història!

_________________________

A Plusfresc ens agrada la Castanyada! Tenim tots els ingredients per fer panellets, les castanyes, els moniatos… I fins al 6 de novembre, ofertassa 2x1 en articles destacats. Agafa’n dos i paga’n només un! És una ofertassa que només trobaràs a Plusfresc, el súper que t’estima!

_________________________

Unió de Pagesos convoca als regants del canal d’Urgell i del canal Segarra-Garrigues a l’assemblea informativa sobre ajuts a la sequera dimecres, 8 de novembre de 2023 a les 20h.

Sala 1 d’Octubre, Casal Cultural (C/Domènec Cardenal, 42). Bellvís

_________________________

El Racó de l'entrenament de Juneda us convida a gaudir de forma gratuïta de 2 sessions a escollir: pilates, crossfit, spinning, esquena sana, hipopressius, woman training, TRX, entre d'altres. També inclòs entrenaments individuals.  

Per a més informació 683424234 (Javi) o 973142658 (Consell Esportiu de les Garrigues), Instagram: el_raco_entrenament_juneda o també a:

http://www.celesgarrigues.cat/el-raco-de-lentrenament/

La quota mensual són 34 €, 28 € per les persones jubilades, amb tots els serveis inclosos.

_________________________

A DAICARMOBEL ESTEM FENT DESCOMPTES PER RENOVACIÓ DE STOCK!!, A PREUS INCREÏBLES!! AMB SOFÀS, TAULES, CADIRES... TOT A DAICARMOBEL A BELL-LLOC D'URGELL I LLEIDA 
_________________________

La Residència i Centre de Dia El Tossalet busca gerocultor/a o auxiliar d'infermeria per cobrir el torn de nit (23h a 6h del matí), un total de 21 hores setmanals. Les persones interessades trucar al 663 976 402 / 973 94 99 88 o enviar currículum a: eltossalet@sinergia.org

_________________________

Amb l´horari d´hivern, augmenta el risc de patir robatoris a domicilis. Els lladres aprofiten que es fa fosc més d´hora i entre 18:00h. i 21:00h. quan encara no hi ha ningú a casa, aprofiten per accedir als domicilis.

A la nostra zona, les vivendes aparellades o a 4 vents son els objectius més elegits pels lladres, i les parts del carrer son les més vulnerables.

Cal assegurar-se que les portes i finestres queden ben tancades.

Si es disposa d'alarma, cal connectar-la.

És aconsellable deixar llums enceses o algun aparell de ràdio o TV connectat. Per aquesta mesura son molt útils els temporitzadors  per tal que es connectin  sols.

És aconsellable instal·lar llums exteriors amb detectors de moviment.

_________________________