AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 3 de novembre de 2022

03/11/2022

La biblioteca l'Atlàntida informa que ja estan obertes les inscripcions al Taller de fotografia: "Explicar amb fotografia" del divendres 18 de novembre a les 17h. Activitat per adults i nens a partir de 8 anys (acompanyats d'adult) o 12 anys sols. Us podeu inscriure a través del correu electrònic [email protected] o presencialment a la biblioteca. Gràcies.

_______________________________________________________

Aquest proper dissabte 5 de novembre a les 22h a l'Abadia, segueix la Mostra de Teatre Còmic Amateur de les Garrigues amb l'obra "Taxi". Entrada anticipada 2€ i a guixeta 4€.

____________________________________________________

El diumenge a les 12:30h a la Sala República, vermut literari. Quim Forn i Magda Gregori ens presenten "Aquell octubre". Al finalitzar hi haurà una petita degustació de vermut.

____________________________________________________

El diumenge a les 18h, sessió de cinema amb la pel·lícula "Maria Chapdelaine". Entrada general 5€ i reduïda 4€. Entrades disponibles al web arbeca.koobin.cat

___________________________________________________

Us informem que aquest diumenge dia 6 de novombre , a les 18:45 h de la tarda, i al Camp Municipal d’Esports de Juneda, es disputarà un interessant partit de futbol de 3ª Catalana entre els equips:   ARBECA i CF SOSES , aficionats us hi esperem!

______________________________________________________

Repunt's 54 informa als seus clients que dissabte 5 de novembre tindrem tancat, disculpeu les molèsties.

______________________________________________________

L'Associació de dones l'Olivera fa una crida a tothom qui vulgui participar en l'elaboració d'ornaments de Nadal per tal de vendre'ls per la Fira en benefici de la Marató d'enguany. Podeu lliurar-los a l'Estanc o a qualsevol membre de la junta. 

També comunicar que l'activitat de gimnàstica de manteniment i hipopressius començarà el dilluns dia 7 a les 18:30h.

_______________________________________________________

Es comunica a tots els nascuts l'any 1952 que vulguin participar de la festa dels 70 anys, a celebrar el dissabte dia 19 de novembre, que poden passar a apuntar-se pel Bar del Tit. 

_______________________________________________________

El 4 de novembre a la Sala dels Grums de les Borges Blanques es realitzarà unes jornades sobre l'educació de la dona als anys 50 i 60.

Inscripcions i més informació al telèfon 616 11 81 89.