AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 3 de març de 2022

03/03/2022

INFO COVID:

El Centre d´Atenció Primària us recorda que totes les persones majors de 18 anys que encara no hàgiu rebut la tercera dosis de la vacuna de la COVID-19, podeu demanar hora per a vacunar-vos al CAP de Borges (973 14 20 33 ) o a la pàgina web de CatSalut (https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/)  si es compleixen els requisits següents:

 

        Si han passat 5 mesos de la segona dosi en cas d´estar vacunat amb Pfizer o Moderna

        Si han passat 3 mesos de la segona dosi d´Astra Zeneca o Janssen

        Si han passat 5 mesos d´haver patit la malaltia de la COVID-19.

    Gràcies per la vostra col·laboració.

______________________________________

Aquest proper cap de setmana, l'Abadia acull dos actes culturals:

Dissabte a les 19:15h projecció de la pel·lícula "En un muelle de Normandia".

Diumenge a les 18:00h teatre musical amb l'obra Mamma Mia!

Entrades disponibles al web arbeca.koobin.cat , demà de 12h a 13h a l'Oficina d'Atenció ciutadana o demà tarda a la Biblioteca.

 ______________________________________

Aquest proper diumenge, a les 12:45h, a la Sala República, segon Vermut Literari amb Magda Gregori Borrell. Presentació del llibre "Salut! La vida amb elles", a càrrec de Maria Mas Mir. Entrada gratuïta. Hi haurà una petita degustació de vermut per als assistents. Organitza la regidoria d’Igualtat i la regidoria de Cultura. 

________________________________________________

 A partir d'aquest dissabte, a la Sala República Sessions d'Autodefensa per a dones. Preu: 7€ per les quatre sessions. Aforament limitat a 20 persones. Us podeu inscriure venint a l'Ajuntament. Fins el divendres. Hi haurà servei de cangur a càrrec de La Petjada del Secà (Taquilla inversa)

_________________________________________ 

Us informem que aquest diumenge dia 6 de març a les 16h de la tarda, i al Camp Municipal d’Esports d’Arbeca, es disputarà un interessant partit de futbol de 3ª Catalana entre els equips:   ARBECA i Rosselló 

Una vegada més demanem a tots els aficcionats que ens donin suport i s’atansin fins al camp a animar-nos , ja que es l'ultim partit al nostre camp i per l'importancia dels tres punts . No ens falleu !!!!

________________________________________

El Grup de Colònies Arbeca, comunica a tots els pares i mares, nens i nenes que vulguin venir de colònies amb nosaltres aquest juliol, que ja està penjada la publicitat a Instagram i web del grup de colònies. També es pot passar per la biblioteca Atlàntida dins els seu horari per recollir informació i sol·licitud. https://grupdecoloniesarbe.wixsite.com/grupdecoloniesarbeca

________________________________________

"La Cooperativa Tres Cadires d’Arbeca, després de sis anys d’activitat, engega una campanya de finançament per millorar el seu obrador compartit.

Des dels seus inicis ha estat un projecte col·lectiu, per això fan una crida a tothom per ajudar-los a recaptar els diners necessaris per dur a terme les obres i poder continuar fent créixer el poble.

Si vols participar-hi dirigeix-te al seu web: www.trescadires.cat

Consolidem Tres Cadires, fem possible la transformació social a Ponent!"

________________________________________

Les famílies que vulguin tenir enquadernats els darrers exemplars d'AIGUA VIVA, cal que es posin en contacte amb la Botiga de Cal Martí. Data límit el 18 de març.

________________________________________

L'Associació de Dones l'Olivera us convida a la xerrada i demostració pràctica: "Fisioteràpia i podologia amb exercicis terapèutics" aquest proper dissabte a les 6 de la tarda a la Sala Màrius Torres. Es recomana portar roba còmoda per poder participar a la pràctica. 

________________________________________

L'Associació de Dones comunica que el proper divendres 11 de març celebrem el Dia Internacional de la Dona amb un sopar i una actuació del Duo Banda Sonora. Les interessades us podeu apuntar aquest dijous i divendres de 5 a 7 de la tarda al local de la gent gran. Preu: sòcies 23€ i no sòcies 28€.

_______________________________________

L'Escola Albirka recorda a tots els nens i nenes nascudes el 2019, que el període de preinscripció pel curs 2022-2023 s'iniciarà el dilluns 7 de març. El sistema és on-line i, si us cal més informació, l'horari de Secretaria és els dimecres i dijous de les 9h del matí fins a 2/4 de 6 de la tarda.

_______________________________________

Gineste's la Primavera ja ha esclatat. Flors, colors, alegria i bon rotllo. Dimarts 8 de març, Dia Internacional de la Dona, us esperem a l'establiment per fer un Brindis amb cava i homenatjar a les dones de les nostres vides. No hi podeu faltar.