AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 3 de juny de 2022

03/06/2022

L'Ajuntament informa que, seguint el calendari del porta a porta, avui i demà no hi haurà servei de recollida. Recordem que diumenge es recollirà la fracció orgànica i la fracció d'envasos.

________________________________________

Aquest cap de setmana arriba la Festa dels Amics de Vilars. Dissabte i diumenge, portes obertes des de les 9 del matí amb visites guiades gratuïtes cada hora. I el diumenge a les 11h a la mateixa Fortalesa, Jocs Infantils amb La Cremellera i a les 12h Vermut Musical amb Duo Alea.

____________________________________________

La Junta del Casal de la Gent Gran fa saber a tots els socis que vulguin participar de la festa del dia de Sant Joan, que podran passar a apuntar-se  el diumenge 5 de juny per la tarda, al mateix casal.

______________________________________________________________________________

La Botiga de Cal Martí us fa saber que aquest dilluns vinent dia 6, Festivitat de la Segona Pasqua, tindrà obert el seu establiment tot el dia.

___________________________________________________________

Cafeteria Gabarra informa que el proper dilluns romandrà tancada. Disculpeu les molèsties.

___________________________________________________________

S'ha posat en marxa la borsa de treball per la campanya agrària 2022. Tant els pagesos interessats en contractar gent, com la gent interessada en treballar al camp, es poden posar en contacte amb els Consell Comarcal de les Garrigues via telefònica al 973 14 26 58 o presencialment de 8h a 15h. Gràcies.

_________________________________________________________

Aquest diumenge es celebra la 1a Trobada de Vehicles Clàssics a les Borges Blanques. Faran un recorregut a partir de les 10h i passarà per Arbeca. Està previst que recorrin el C/Lleida, Avinguda dels Portals i C/ del Pou.

________________________________________________________

 

Has acabat l'ESO i busques feina per l'estiu?
Molts cops, si et trobes en aquesta situació, no és fàcil trobar una feina i per això, des de l'Oficina Jove hem plantejat un nou projecte que et donarà un cop de mà!!
Càpsules formatives