AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 3 de juliol de 2023

03/07/2023

Es recorda als propietaris que tinguin gossos dins del poble, que, evitin que els lladrucs provoquin molèsties als veïns, especialment a la nit i matinada. Gaudiu de les vostres mascotes amb responsabilitat!

A més, també es demana respectar el descans del veïnat amb el pas de motos i cotxes que circulin de nit o matinada, reduint la velocitat i el soroll.

_________________

L'Ajuntament informa que ja es pot passar per les Oficines d'Atenció ciutadana a sol·licitar el Forfait Comarcal de les Piscines. Imprescindible portar l'abonament d'Arbeca. Tan sols ho podran realitzar les persones empadronades al municipi o aquelles que hi tinguin una segona residència.

_________________

L'Ajuntament informa que s'obren les inscripcions per l'esplai del mes d'agost de l'Escola Bressol. Podreu realitzar les inscripcions a les oficines d'atenció ciutadana de 10 a 14h fins al 21 de juliol.

__________________

a Regidoria de Joventut fa saber que aquesta setmana comença La Setmana del Jovent! Activitats per a joves a partir de 12 anys. Jocs de taula, taller de pizzes, sunset electrònic amb taller de còctels i sortida al Sàlting.

Per a totes les activitats, cal inscripció prèvia enviant un Whatsapp al telèfon 649 33 00 90

______________

Comencen les Rebaixes a Merceria Maite Moda i Complements, trobareu tots els articles de temporada a preus  increïbles, passeu sense cap compromís, tenim molt assortit perquè vosaltres pugueu escollir, hi trobareu:

- sandàlies de piscina 

- banyadors

- vestits

- calçat

- pantalons

- samarretes per nois de marques: Adidas, Tommy, etc...

 

Us esperem a la nostra botiga, la Merceria de la Maite.

__________________

La Peixateria del Mar informa que a partir de demà ja estarà oberta en l’horari habitual.

Hi haurà peix fresc i congelat.

__________________

Oferta que només trobaràs a supermercat Plusfresc! Caixa de gambes de 2kg amb ampolla de vi blanc Mariner de regal per 19,89 euros. Oferta vàlida fins al 17 de juliol. Aprofita l'oferta! 

Plusfresc, el súper que t’estima!

_________________

La Federació d’Associacions de dones de les Garrigues i la del Pla d’Urgell convoquen amb la col·laboració dels respectius Consells Comarcals i amb el  suport de l’Institut Català de les Dones, el 9è Concurs de relats breus “En femení” de les Garrigues i el Pla d’Urgell.

Podeu consultar les bases a l’Ajuntament, a la Biblioteca l'Atlàntida, al Consell Comarcal, o al facebook de les Federacions de dones.