AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 3 de gener de 2024

03/01/2024

La comissió de festes recorda que avui és l'últim dia per fer les inscripcions per tal que Ses Majestats Reials passin per les cases dels infants del poble. Inscripcions FENT CLICK AQUÍ

 

També recorda que avui i demà, de 18h a 20h, als baixos del col·legi nou, hi haurà la recollida de presents.

 


 

Programació a l'Abadia

 

El diumenge, 7 de gener a les 18:45 h., a la sala l'Abadia, sessió de cinema amb la pel·lícula "Mamacruz".

Entrades anticipades a 4 € la reduïda i 5 € la general.

 

Podeu comprar-les a través de la web https://arbeca.koobin.cat/ o bé demà, a les Oficines d'Atenció Ciutadana en horari de 12 a 13 h. També les podeu obtenir directament a taquilla a 5 € la reduïda i 6 € la general.

 

 

Sinopsi:

Cruz és una àvia que ja fa molts anys, dècades, que no sap què és un orgasme. Ella, devota de les seves creences religioses, no li donava importància ni tampoc s'ho havia plantejat... fins que un dia navegant per Internet comença a tornar a sentir desitjos i sensacions que ja creia extingides. Però com compaginar les seves creences amb aquest nou despertar sexual i sensual que ha arribat de sobte a la seva vida?

 

 

L'Agrupació Sardanista "Arbeca Nostra" convida a tot el poble a la primera ballada de l'any el dia 7 de gener a les 17.30h al Casal Municipal. Ballarem, menjarem torrons i neules i brindarem amb cava pel nou any.

Us hi esperem!