AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 3 de febrer de 2022

03/02/2022

INFO COVID:
 
  • Atès l’elevat nombre de casos de contagi de COVID-19  al nostre municipi, l'Ajuntament d’Arbeca i el Consultori Mèdic Local demanem, en benefici de tota la població, que s’extremin les mesures de prevenció per evitar nous contagis.

 

  • Si tens 18 anys o més, ja pots demanar hora per a la dosi de record de la vacuna contra la covid-19 a vacunacovidsalut.cat.

__________________________________

 

  • La Biblioteca informa que avui i demà romandrà tancada. Disculpeu les molèsties.

     

  • Aquest proper cap de setmana, l'Abadia acull dos actes culturals:

Dissabte a les 18:30h - Cinema amb la pel·lícula "L'espia honest". 

Diumenge a les 18:30h - Teatre amb l'obra "L'amor venia amb taxi", del Grup de Teatre Nissaga.

Entrades: general 5€ i reduïda 4€. Disponibles a arbeca.koobin.cat.

 
  • Diumenge a les 10:30h a l'Oficina de turisme, primera sortida de les Caminades amb experiències, que estava prevista pel passat cap de setmana. En aquesta ocasió, passarà per la Font de la Juliana.

L'activitat culmina al Celler Vinya dels Vilars, on es farà una visita guiada. Aforament limitat a 50 persones. Inscripció prèvia obligatòria al formulari:

forms.gle 

El preu de la visita són 6€ i el pagament es realitza al Celler Vinya els Vilars.

 

  • Us informem que aquest diumenge dia 6 de febrer a les 16h de la tarda, i al Camp Municipal d’Esports d’Arbeca, es disputarà un interessant partit de futbol de 3ª Catalana entre els equips:   ARBECA i ALPICAT. Una vegada més demanem a tots els aficcionats que ens donin suport i s’atansin fins al camp a animar-nos.

     

  •  Caixabank informa als seus clients que l'horari de la oficina d'Arbeca és de 8:15 a 14:30 de dilluns a divendres, dijous tarda de 16:15 a 18:30.  A partir de les 11:00 els atendrem amb Cita Prèvia. Per concertar-la, poden trucar al 973787420,  a través de Cita Prèvia de CaixaNow o enviant un correu electrònic a [email protected] .