AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 3 de desembre de 2021

03/12/2021

Atès l’elevat nombre de casos de contagi de COVID-19  al nostre municipi, l'Ajuntament d’Arbeca i el consultori mèdic local demanem en benefici de tota la població que s’extremin les mesures de prevenció per evitar nous contagis.

______________________________

L'equip mèdic del consultori d'Arbeca comunica a la població major de 60 anys, i a la població amb patologia de risc, que vulguin rebre la vacuna de la Grip que poden trucar o passar per al consultori per a concertar visita.

Al mateix temps recordem als pacients majors de 70 anys que vulguin rebre la 3a dosis de la vacuna contra la covid, aixi com també la de la Grip, que els podem programar i sel's vacunarà al pavelló de l'oli de les Borges Blanques.

______________________________________

 

Estàs empadronat a Arbeca? Vols 4 vals de 10 € per gastar en el comerç local?

L'Ajuntament informa que s'ha iniciat el període per sol·licitar una subvenció per fomentar el consum als comerços locals. Fins el dia 10 de desembre, pots passar per l'Ajuntament en horari de 10h a 12h, de dilluns a divendres a omplir la teva sol·licitud.

* Els vals només es poden sol·licitar una vegada per cada unitat familiar.

__________________________________

Aquest dissabte 4 de desembre a les 11:00h vine a la Sala República al Cercle de Dones, un espai segur on compartir experiències i vivències amb altres dones del municipi.
____________________________________

Qui vulgui banderoles de La Marató de TV3, per penjar al balcó, pot comprar-les als següents punts de venda:

-          Farmàcia Mireia Navés

-          Oficina d’atenció ciutadana en el seu horari d’atenció al públic

-          Els dijous a la Biblioteca “L’Atlàntida”, a la tarda en el seu horari habitual.

 

Aquest any el recaptat a la Marató es destinarà a  la recerca en salut mental. Gràcies a aquesta recerca podrem arribar a tenir un diagnòstic més precoç, perfeccionar els tractaments i prevenir molts trastorns. L'objectiu final és aconseguir millorar la qualitat de vida de les persones afectades.

 

Col.laborem-hi!

_________________________________

 

L'Ajuntament informa que a partir del dimarts 7 i fins el 16 de desembre recollim joguines noves als baixos de l'Ajuntament per la Creu Roja. Joguines ni bèl·liques ni sexistes.

 

 

______________________________________

 

Es fa saber que la caminada d'aquest diumenge 5 queda postposada pel diumenge 12 de desembre. Els dorsals es vendran a l'Ajuntament i tota la recaptació anirà destinada a la Marató de TV3 d'aquest 2021. 

 

_______________________________________

 

Les empreses d'Arbeca tornen a sortejar 3 megacistelles per Nadal.

A la cistella més gran hi ha inclòs un viatge al Carib. Pots comprar les butlletes per només 1 € al comerços i empreses del nostre poble. Molta sort!

_________________________________

Peixateira del Mar informa als seus clients que el dimarts 7 de desembre estarà tancat perquè no hi haurà peix fresc. El dia 9 s'obrirà en horari habitual amb peix fresc.

__________________________________

La Botiga de Cal Martí dóna el tret de sortida a la campanya de Nadal amb les últimes novetats i tots els regals i detalls que us facin falta per a aquestes festes.

Aprofitem l'avinantesa per recordar-vos que els dies festius 6 i 8 de la setmana vinent tindrem obert el nostre establiment tot el dia. Preparem ja el Nadal i passeu per la botiga de Cal Martí. Gràcies.

____________________________________

La Cooperativa arbequina informa que el dilluns dia 6 de desembre, la recepció de les olives romandrà obert de 8 a 10 del matí i de 4 a 7 de la tarda. El dimecres dia 8 de desembre romandrà tancat.
Gràcies