AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 3 d'agost de 2022

03/08/2022

La Comissió de Festes comunica que ja estan a la venda els tiquets per la Guatllada de festa major. Podeu escollir entrepà de Guatlla amb os, entrepà de llonganissa o entrepà de formatge. El preu serà de 8€ per entrepà i inclou aigua, vi i café.
La venda de tiquets és a l'ajuntament en horari d'atenció ciutadana i el dia 10 d'Agost de 6 a 8 de la tarda a la mateixa oficina d'atenció ciutadana.
Per tal de garantir una bona organització, és obligatori l'adquisició dels tiquets de tota la colla a la vegada.
Teniu temps fins al 10 d'agost.
______________________________________________________________
L'Associació de Dones l'Olivera fa saber que ja estan a la venda les noves pancartes per guarnir els nostres balcons aquesta Festa Major. Les podreu trobar a les botigues de la Merceria Maite, Cal Martí i Repunt's 54. També avui, de 6h a 8h de la tarda al Casal de la Gent Gran. El preu de la pancarta és 6€.
______________________________________________________________
 
La biblioteca l’Atlàntida us convida aquest dijous al "TALLER DE MANUALITATS: fem un mòbil de l’Elmer!" L'activitat tindrà lloc a les 17.30 h a les piscines municipals. Us hi esperem!
_______________________________________________________________
Aquest dissabte torna la Nit de Foc a Vilars. Obertura del recinte a les 19:30h. Entrada 2€. Espectacle infantil; Actuació dels Grallers la Revolta, Popurri Band i a les 23h espectacle de foc a càrrec dels Diables d'Arbeca. A més, hi haurà mercat d'artesania i proximitat i servei de barra i entrepans. 
_______________________________________________________________
 

L'Esbart Dansaire comunica a la gent que estigui interessada en ballar el ball de valencians el dia 15, avui es farà un únic assaig a les 21:30h a la Plaça del Toll.

_______________________________________________________

La Botiga de Cal Martí us fa saber que ja tenim a punt el material escolar de l'escola Albirka, de primer a sisè curs. En les motxilles i carteres hi trobareu un 15% de descompte, igual que en tot el material. Com sempre, al vostre servei. 

_______________________________________________________

S'organitza un viatge a Lourdes els dies 2, 3 i 4 de setembre per informació a Cal Jordi Frutos o al telèfon 646 33 04 13