AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

PREGÓ 29/12/2020

29/12/2020

- L’Ajuntament informa que es troba a exposició pública la llista del cens electoral per a les properes eleccions al parlament de Catalunya des d’avui i fins al proper dilluns dia 4 de gener a les oficines municipals.

 

- El Consultori Mèdic d'Arbeca informa que seguirà obert aquests dies però el servei administratiu estarà inactiu fins el proper dia 4 de gener.  Es recomana trucar al 061 en cas d'urgència o al CAP de les Borges Blanques per altres consultes.

 

- S’informa de la nova jornada de donació de sang que tindrà lloc el proper 30 de desembre des de les 17:00 fins a les 21:00 hores al Consultori Mèdic on hi trobareu les mesures de seguretat i prevenció pertinents. Recordar-vos que la COVID-19 no es pot transmetre per la sang, només es transmet per via respiratòria. Cada dia a Catalunya calen 1.000 donacions per atendre els malalts dels hospitals que necessiten tractaments.

 

- Recordem que us podeu inscriure a l'Estanc pel Concurs d'Engalanament de Balcons de Nadal, organitzat per l'Associació de Dones L'olivera Arbequina. El període d’inscripció és fins al dia 4 de gener. El jurat farà la seva valoració el dia 5 de gener. Els Premis seran de 60€ pel primer premi,40 € pel segon i 20€ pel tercer. Es valoraran tres aspectes: Originalitat, Creativitat i utilització de material reutilitzat i/o reciclat.  

 

- La Placeta Restaurant recorda als seus clients que avui és l’últim dia per fer les comandes pel sopar de la nit de cap d’any i recorda també que tenen temps fins el dia 3 de gener per fer les comandes del sopar del dia 5 i del dinar del dia 6.

També ens podeu encomanar els pollastres a l’ast pel cap de setmana.

Per més informació truqueu al 695813297 o directament al Restaurant.

La Placeta Restaurant us desitja un feliç 2021.

 

- Qui hagi trobat una arracada perduda el passat dijous dia 24, vigília de Nadal, perduda des de la Pl. Lluis Companys fins al C/ Hospital que ho digui al telèfon 973160258