AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 29 d'octubre de 2021

29/10/2021

L'Ajuntament informa que per la vigilia i la festivitat de Tots Sants hi haurà servei de taxi d'anada i tornada al cementiri. Hi hauran 4 punts de recollida: l'Ajuntament, Plaça Lluís Companys, Raig d'Arbeca i Agrobotiga. Els horaris són de 10h a 14h i de 15h a 18h. També es fa saber que si algú necessita el servei a domicili, pot trucar al 647 21 63 56.

____________________________

Aquest dissabte, a les 22:00h a l'Abadia, concert d'Elena Gadel i Marta Robles, que presenten el seu treball "Les dones de la meva vida". Últimes entrades disponibles a arbeca.koobin.cat. 

imagen

___________________________________

Aquest diumenge 31 d'octubre, el Club Futbol Sala Arbeca organitza la festa de la castanyada al Centro. A partir de les 00H, entrada gratuïta. Obligatori presentar certificat de vacunació COVID o prova d'antígens negativa. Per estar ben informats, seguiu les xarxes socials del Futbol Sala femení i masculí.

imagen

_____________________________________

Els Kintos i Apol·lònies d'Arbeca, anuncien que durant el dia d'avui i demà, es vendran castanyes de 6 de la tarda a les 12 de la nit. El diumenge 31, de 6 de la tarda a les 11:30h de la nit. Aquest diumenge només es despatxaran castanyes sota comanda prèvia. Podeu trucar als telèfons 633 10 04 90 o 638 11 13 27. Moltes gràcies i bona castanyada.

__________________________________

Us informem que aquest diumenge dia 31 d'octubre a les 16:00 de la tarda, i al Camp Municipal d’Esports d’Arbeca, es disputarà un interessant partit de futbol 11 de 3ª Catalana entre els equips:  CF ARBECA i Atlètic Almacelles

Una vegada més demanem a tots els afeccionats que ens donin suport i s’atansin fins al camp a animar-nos.

__________________________________

La cooperativa Arbequina informa que ja disposa de la loterial nacional, qui en vulgui pot adquirir-la a les oficines de 8-14h i a l'agrobotiga.

__________________________________

L'Ajuntament informa que el dissabte 6 de novembre s'efectuarà la recollida mensual d'objectes voluminosos.

S’hauran de comunicar els objectes a recollir a l’Ajuntament: per telèfon al 973 160 008 o bé per correu electrònic: [email protected]at fins al dimecres 3 de novembre a les 13h.

El Servei de recollida del Consell Comarcal només agafarà aquells objectes que hagin estat notificats a l'Ajunament, que estiguin a l'adreça especificada a les 7 del matí i al carrer, NO s'agafarà cap objecte que estigui dins de cap propietat privada. 

 

Llista dels objectes voluminosos inclosos:

Mobles: armaris, taules, somiers, cadires, sofàs, matalassos, etc.

Electrodomèstics: rentadores, cuines, televisors, frigorífics i altres d’aquesta categoria.

Equips electrònica i ofimàtica: ordinadors, monitors, impressores, etc.

Altres elements: bicicletes, radiadors, calderes, estufes, etc.

 

Llista de voluminosos no inclosos:

Runa: inclosos WC, piques de lavabo, bidets i banyeres.

Elements de vehicles;: pneumàtics, bateries, paraxocs, seients, etc.

Altres elements: que per les seves característiques puguin resultar perilloses i/o siguin considerats residus perillosos.

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ