AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 29 de setembre de 2023

29/09/2023

Diumenge, 1 d'octubre a les 19h a l'Abadia, Música i Poesia amb l'espectacle "Tinta i desordre". Entrades anticipades general 8€ i per menors de 30 anys, 6€. A la venda a la web arbeca.koobin.cat.

Entrades diumenge a guixeta a 10€ i 6€.

_____________________

L’Ajuntament recorda a les persones que passegen un gos pel carrer l’obligació  d'adoptar les mesures necessàries perquè aquest no embruti amb les seves deposicions fecals, residus alimentaris les voravies, zones de vianants, parterres, zones verdes, zones terroses, parcs, façanes d'edificis, mobiliari urbà o indrets d'ús general de trànsit, estança o joc dels ciutadans, i en tot cas es procedirà immediatament ala neteja dels elements afectats. 

La persona que porti un animal està obligada a retirar els excrements o restes alimentàries sempre i a tot arreu de forma immediata i convenient, netejant, si fos necessari la part de la via, espai públic o mobiliari que hagués resultat afectat. Les deposicions fecals s'han de dipositar higiènicament i de forma correcta (amb bosses o altres embolcalls impermeables) als llocs adequats que estableixi I’ Ajuntament, o en el seu defecte, als contenidors de matèria orgànica del municipi. Hi ha papereres especifiques al Parc del Cementiri Vell, Plaça Lluís Companys, Pàrquing de la Plaça de la Serp, Castell i final del carrer Germanes Dominiques al costat de l’Avinguda de Les Garrigues.

Es recorda que d’acord amb l’ordenança reguladora de la tinença d'animals dins el terme municipal d'Arbeca  l’incompliment de l’obligació de recollir els excrements o deposicions dels animals de companyia és considerada com una falta amb una sanció de fins a 750€.

Moltes gràcies.

_________________________

Joves d'Arbeca, us agradaria tenir un nou local del jovent?

Avui a les 21 h. reunió al local del jovent (costat del camp de futbol 7)

_________________________

L'Associació Amics de Vilars convida a tot el poble a la caminada a Vilars, sota la llum de la lluna plena, que es farà avui.

La sortida serà a les 20 h. des de la Font de l'Av. Enric Granados.

A les 21 h. soparem a Vilars (el sopar se'l ha de portar cadascú i l'Associació oferirà el beure). Després hi haurà una actuació musical a càrrec del Grup la CATXIBANDA.

Es recomana portar llanternes o bé frontals.

Si es vol, es pot venir en vehicles propis.

_________________________

L'Associació de dones l'olivera fa saber a totes les persones que es van apuntar a la sortida al Teatre de la Llotja de Lleida de demà, que l'autocar sortirà puntualment a les 19:30 h. des de la Plaça Lluís Companys.

_________________________

La Cooperativa informa que es realitzarà una reunió informativa de sembra anual segons normativa de la DUN, avui, a les 9h del vespre a la sala Cèsar Martinell.

_________________________

Benvolguts Arbequines i Arbequins, des del Club de Futbol Arbeca us volem comunicar que el proper 12 d'octubre es celebren els actes del centenari del nostre Club.

A l'estadi Ramón Bellmunt, a partir de les 11 del matí hi haurà una trobada d'ex-jugadors del Club on es realitzaran fotografies de grup.

A les 11:30h, es disputarà un emocionant partir entre el Club de Futbol Arbeca i els Veterans del Nàstic de Tarragona, composat per ex-jugadors de renom en les principals lligues estatals i nacionals. 

A les 14:00h, a la sala del jocs del Centre, es realitzarà el dinar popular del centenari, on es donarà un reconeixement als ex-jugadors. Tothom és benvingut i us podeu inscriure a la Biblioteca els dilluns de les 19:00h a les 20:00h o els dimarts i dimecres a l'oficina d'atenció ciutadana de l'ajuntament de les 13:00h a les 14:00h. 

Per a tots els participants del dinar, a les 17:30h es realitzarà una visita privada a l'exposició fotogràfica del centenari que hi haurà a la Sala República.

Per els més petits, hi haurà inflables en tots els actes.

No us ho perdeu!

Visca Arbeca i vista el Club de Futbol Arbeca!

_________________________

S'informa que properament s'iniciaran les diferents activitats organitzades per l'Empic. Noves Tecnologies, gimnàstica i memòria. Les persones interessades es poden apuntar al Casal de la Gent Gran el primer dia del taller, a partir del 2, 3 o 4 d'octubre.

____________________________

EL CONSELL COMARCAL DE LES GARRIGUES INFORMA QUE DISPOSEM DEL SERVEI D’ASSESSORAMENT I INTERMEDIACIÓ SOCIOCULTURAL EN MATERIA DE CONTRACTACIÓ DE TEMPORERS.

A TAL EFECTE DISPOSEM DE LA TÈCNICA DE CAMPANYA AGRÀRIA 2023, LA SANDRA,QUE ESTÀ DISPONIBLE DE 8 A 15H DE DILLUNS A DIVENDRES. CONTACTE: TELÈFON 973142658 I/O MAIL [email protected]