AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 29 de novembre de 2023

29/11/2023

L'Ajuntament informa que avui, hi ha servei de deixalleria mòbil a l'encreuament d'Av. Montserrat amb C/ del Pou. L'horari és avui a la tarda, de 17h a 19h.

_________________________

La biblioteca l'Atlàntida comunica que avui és l'últim dia que estarà oberta.

Del 30 de novembre al 8 de gener romandrà tancada per trasllat. Al gener reobrirà les portes a la Sala Màrius Torres de forma provisional.
També informa que avui hi ha venda benèfica de novel·les d'adult per recaptar fons per la marató de TV3.

_________________________

La Regidoria de Salut, juntament amb diverses associacions de la nostra Vila està preparant, pel cap de setmana del 16 i 17 de desembre, diversos actes esportius, culturals i festius per col·laborar amb la Marató de TV3.

També es realitzarà la ja tradicional tarda de BINGO. Si tens botiga o activitat i vols col.laborar amb productes per tal que siguin donats com a premis, et recordem que, fins el dia 5 de desembre, pots portar-los a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, o bé trucar a l’Ajuntament, al telèfon 973 160 008, per tal que els vinguem a recollir.

Col.laborem amb La Marató que dona llum a la salut sexual i reproductiva.

_________________________

El Síndic convoca els regants a una reunió informativa, el divendres, 1 de desembre, a les 19:30 h. a la sala República.

_________________________

El Consell esportiu de les Garrigues us presenta un nou programa: ESPORT I FAMÍLIA.

Cada mes es realitzarà una jornada a un poble diferent de la comarca relacionada amb una temàtica, en total 7 jornades. A cada jornada s’aconseguirà una xapa.

L’objectiu serà fomentar l’activitat física en família tot coneixent municipis i espais dela nostra comarca.

La primera jornada tindrà lloc el dia 16 de Desembre a Juneda. Les inscripcions caldrà fer-les a través del codi QR del cartell.

Animeu-vos a col·leccionar les nostres xapes!!!!

Per més informació us podeu posar en contacte al [email protected]



_________________________