AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 29 de novembre de 2022

29/11/2022

L'Ajuntament comunica que el proper divendres 2 de desembre es farà la recollida mensual d'objectes voluminosos.

S’hauran de comunicar els objectes a recollir a l’Ajuntament per telèfon al 973160008 o per correu electrònic a administracio@arbeca.cat  fins el dimecres 30 de novembre a les 13h.

El Servei de recollida del Consell Comarcal només agafarà aquells objectes que hagin estat notificats a l'Ajuntament, que estiguin a l'adreça especificada i al carrer, NO s'agafarà cap objecte que estigui dins de cap propietat privada. 

Llista dels objectes voluminosos inclosos:

Mobles: armaris, taules, somiers, cadires, sofàs, matalassos, etc.

Electrodomèstics: rentadores, cuines, televisors, frigorífics i altres electrodomèstics.

Equips electrònica i ofimàtica: ordinadors, monitors, impressores, etc.

Altres elements: bicicletes, radiadors, calderes, estufes, etc.

 Llista de voluminosos no inclosos:

Runa: inclosos WC, piques de lavabo, bidets i banyeres.

Elements de vehicles;: pneumàtics, bateries, paraxocs, seients, etc.

Altres elements: que per les seves característiques puguin resultar perilloses i/o siguin considerats residus perillosos.

________________________________________

L'Ajuntament informa que ja s'ha obert al trànsit els Carrers Sant Joan, Plaça Major, Carrer Sant Jaume i Onze de Setembre. Recordem que quedarà totalment prohibit aparcar-hi. 

_________________________________________

Aquest diumenge 4 de desembre a les 18:30h concert de Joan Reig a l'Abadia. Entrades a arbeca.koobin.cat o dijous de les 12:30h a 13:30h a l'Abadia. Anticipada 10€ i a guixeta 12€. Les entrades del concert previst per Fira són vàlides.

_________________________________________________

El proper dimarts 6 de desmebre a les 16h de la tarda, ens trobarem a la Plaça de la Unió Republicana per anar a buscar el tió. Kabriolarts ens ajudaran a la seva recerca. 

Les inscripcions es faran el dilluns 5 a la Sala República de 19h a 20h de la tarda, Cal portar el material. La inscripció són 5€, destinats a la Marató. 

_________________________________________________________________________

L'associació de joves es suma a la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja. Les joguines han de ser NOVES, NO BÈL·LIQUES I NO SEXISTES. El punt de recollida serà a la sala república els dies 2,3,16 i 17 de desembre de les 17:00h a les 20:30h. ESPEREM LA VOSTRA COL·LABORACIÓ

___________________________________________________

Forn de la Pili fa saber que demà obrirà a partir de les 12h del migdia i romandrà obert la resta del dia. Disculpeu les molèsties.